- En iyi cevaplar
- 4
Şu teknik nası yapilio aklımda süper bi fikir var hihihihi
._. I like trains ._.[/quote
Gugıl amcaya "Subliminal mesajlar" yaz. YouTube'dan videoları bul. Anlarsın. Benim amacımı da anlarsın![]()
Şu teknik nası yapilio aklımda süper bi fikir var hihihihi
._. I like trains ._.[/quote
Gugıl amcaya "Subliminal mesajlar" yaz. YouTube'dan videoları bul. Anlarsın. Benim amacımı da anlarsın![]()
İtiraf ediyorum Zori gökçeden hoşlanıyor çünkü onu takip ediyor nasıl bir zevkin var midem bulandı
S-enin E-nişten X-.ray kullanıyor. Hala bulamadın mı?
İyiki de şu an Naruto izliyor haİtiraf ediyorum Zori gökçeden hoşlanıyor çünkü onu takip ediyor nasıl bir zevkin var midem bulandı[DOUBLEPOST=1401367210,1401367137][/DOUBLEPOST]
![]()
Haa şimdi gördüm. Nasıl bi etki yapıyoki bu.S-enin E-nişten X-.ray kullanıyor. Hala bulamadın mı?
İnsan beyni onu fark etmese bile hafızasına kazıyor. Beyin yıkanıyor yaneh.Haa şimdi gördüm. Nasıl bi etki yapıyoki bu.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yaz zorinin ne yapıcağı nı anladım kendince bir şey icat edip adınada 25. kare no jitsu koyucak kesinİnsan beyni onu fark etmese bile hafızasına kazıyor. Beyin yıkanıyor yaneh.
Aferin şimdi geber!Sadistim![]()
Yok ya daha çok "Az sonra seni yiyeceğim! HAHAHAHAH!" modunda bi'şey olmuş. Lol Bu da neüy!?Dilime kızıodun bu sefer biraz daha insanca olmuş dimi![]()