U
/Undefined
Ziyaretçi
İtiraf ediyorum lapisli sunucuları çıkaranı ****** istiyorumItiraf Ediyorum Lapisi Çıkaranı *** Istiyorum
İtiraf ediyorum lapisli sunucuları çıkaranı ****** istiyorumItiraf Ediyorum Lapisi Çıkaranı *** Istiyorum
Hayır Notch'u Değil Lapisli Sunucuyu Çıkaranı[DOUBLEPOST=1401902924,1401822353][/DOUBLEPOST]Itıraf Ediyorum Mehter Marşı Dinlediğimde Gaza Gelip Kuzenimi Dövüorum Sdf:gjklasdfghjyani Notch'u mu(sonuçta adam lapisli sunucu açılmasına sebebiyet verebileceğini bilemezdi o sadece boya eklemek istemişti )
BendeHayır Notch'u Değil Lapisli Sunucuyu Çıkaranı[DOUBLEPOST=1401902924,1401822353][/DOUBLEPOST]Itıraf Ediyorum Mehter Marşı Dinlediğimde Gaza Gelip Kuzenimi Dövüorum Sdf:gjklasdfghj
hşşt konuyu dağıtmayalımBazen benzer hayat
Gerçekten Kabusa
Bu durumda,
Yazmalı şiir
Varmalı hayatın tadına
-Midoss
Gruba HoşgeldinBiz bazen arada takım kurup futbol oynardık. Ben ve benim gibiler eğlenmeye gelirdi. Ama bazıları kazanmak için arkadaşlarını bile satıyo. Tek yanlış hareketinde ters ters bakmalar falan oluyo. Tabi böyle oluncada ister istemez insanın morali bozuluyo. Bide şu kaleye girdi girmedi kavgası var. Nefret ederim o bağrışmalardan. Futbol böyle oynandıkça asla sevmem ben bu oyunu.
Bende Bu Yüzden Bi ABanma Hisi Gelmişti O Kadar Çok Abanıyodumki Topun Gidemeyeciği Yerlere Topu AYagımla Atıyodum (Yanlız Konyu HortlattıkBizde de öyleydi. Ayrıca hile de yaparlardı. Ben adamları çalımladıkça sinirleniyorlar, hayvan gibi topa değil ayağıma, karnıma vs. dalıyorlardı![]()
benim 93İnegim en düşük not 89
K00L cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi