İtiraf ediyoruz Türkiye !

Manga34TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani Notch'u mu :o (sonuçta adam lapisli sunucu açılmasına sebebiyet verebileceğini bilemezdi o sadece boya eklemek istemişti )
Hayır Notch'u Değil Lapisli Sunucuyu Çıkaranı[DOUBLEPOST=1401902924,1401822353][/DOUBLEPOST]Itıraf Ediyorum Mehter Marşı Dinlediğimde Gaza Gelip Kuzenimi Dövüorum Sdf:gjklasdfghj

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
itiraf ediyorum Muhteşem Yüzyıl'ın jenarik müziğini seviyorum

ElectroTheDBZFan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz bazen arada takım kurup futbol oynardık. Ben ve benim gibiler eğlenmeye gelirdi. Ama bazıları kazanmak için arkadaşlarını bile satıyo. Tek yanlış hareketinde ters ters bakmalar falan oluyo. Tabi böyle oluncada ister istemez insanın morali bozuluyo. Bide şu kaleye girdi girmedi kavgası var. Nefret ederim o bağrışmalardan. Futbol böyle oynandıkça asla sevmem ben bu oyunu.
Gruba Hoşgeldin :D Bizimkiler Ters Bakmalar Değil Vurmaya Kalkışıyor ilk hareketimde kaçıyolar :D [DOUBLEPOST=1401989900,1401989678][/DOUBLEPOST]İtiriaf Edemiyorum Çünkü Ben Delirimiş İnsanın Tekiyim

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizde de öyleydi. Ayrıca hile de yaparlardı. Ben adamları çalımladıkça sinirleniyorlar, hayvan gibi topa değil ayağıma, karnıma vs. dalıyorlardı :)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
itiraf ediyorum, "Itiraf ediyoruz Türkiye !" konusuna yorum yaziyorum.

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ElectroTheDBZFan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizde de öyleydi. Ayrıca hile de yaparlardı. Ben adamları çalımladıkça sinirleniyorlar, hayvan gibi topa değil ayağıma, karnıma vs. dalıyorlardı :)
Bende Bu Yüzden Bi ABanma Hisi Gelmişti O Kadar Çok Abanıyodumki Topun Gidemeyeciği Yerlere Topu AYagımla Atıyodum (Yanlız Konyu Hortlattık :D)

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Itiraf ediyorum league of legends'a ilk basladigimda ashe'e asik olmustum :(
Edit : kim yazmisla bunu ben bilmiyom kuzenim herhalde

S4'ten Gönderdim loo ^^

Son düzenleme: