iZeckGH
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Vaybeİki Sey var , İlkincisi buraya yazmak.
İkincisi ise , yanlislikla bilincimi kaybetip bir amcaya sarılmak onunda bana , "Ne bakıyon yürüsene" demesi oldu.
Vaybeİki Sey var , İlkincisi buraya yazmak.
İkincisi ise , yanlislikla bilincimi kaybetip bir amcaya sarılmak onunda bana , "Ne bakıyon yürüsene" demesi oldu.
._.Fiziksel özelliklerle dalga geçen amiplerle hiç arkadaşım yok.
Bu yüzden bu hayattan soğudum.
Sınıftayız. Tenefüste herkes konuşuyo ediyo felan sonra bizim sınıfın küçüğü vardı bana hep ''köpek'' ''ayı gel özür dilerim'' diyordu (evet boyum çok uzun ve çok iri yarıyım [kiloluyum ._.]) en sonunda dayanamadım sırtına ''RASENGAAAAAN!'' diyerek vurmuştum çocuk yere düşüp kafasını tahtaya vurmuştu o günden beri kantinden tost alıyor bana ._. Halbuki istemiyorum![]()
İyide yenisin sen? Eski hesabın hangsi? ?[DOUBLEPOST=1433956358,1433956309][/DOUBLEPOST]bu foruma geri dönmek .d
Gitmez.Ben kimseyle dalga geçmedim.Ama benle dalga geçen çok.Hiç aldırmıyorum.Tek umursadığım kızlarDalga geçmiyorum.
Sende kısa boylu olsan ve sanada böyle deseler hoşuna gidermi?
knowxle dieİyide yenisin sen? Eski hesabın hangsi? ?[DOUBLEPOST=1433956358,1433956309][/DOUBLEPOST]
Gitmez.Ben kimseyle dalga geçmedim.Ama benle dalga geçen çok.Hiç aldırmıyorum.Tek umursadığım kızlarKankalarım var ama
![]()
Ben de @_Spiderus_ ._.knowxle die
Kime ?Gidiyorum demek olabilir
Senin ki de deşelemek.Kime ?![]()
Bende Motoru Alıp Çekip Gittiğin Eve Sargıyla Döndüğün Gün SandıydımSenin ki de deşelemek.![]()
Yok yav ekipmanları düzüyorum her şey çok pahalı.Bende Motoru Alıp Çekip Gittiğin Eve Sargıyla Döndüğün Gün Sandıydım [emoji14]
Düz Yolda 300 Görüyor Diyorlar Doğrumu ?Yok yav ekipmanları düzüyorum her şey çok pahalı.
125 Duke alacam ama ne zaman bilmiyorum.
Eğitimleride aldım ama hala düzgün tecrübem yok.![]()
Motor süper qnq.Bence onu en az 15000 dolardan satmalısınDüz Yolda 300 Görüyor Diyorlar Doğrumu ?
![]()