[Itiraf]Hayatta Yaptiginiz En Büyük Pismanlik

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Tabi tabi bizim bir abimiz bir tane zx10r'dan 4 tane ninja250r çıkardı
Doğurdumu Kedi Köpek Gibi 7-8 Tane Doğuruyorlarmış Bana Çok Fazla O Kadar Bakamam 1 Tane Yeter Fazlada Gözüm Yok :p

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında pişman olmasam anlatacağım
bir gün arkadaşlarımla oynamaya gidiyordum ondan sonra bir arabanın arkasına geçmişlerdi ben de ne oluyo dedim sonra ezdiğim fare mi çekirge mi bir şey gösterdiler anlamadım ve eve kaçtım
2 yıl sonra
okula gidiyordum bizim okuldan birileri taş atıyorlardı sonra bende ne oluyo dedim yine sonra çekirge dediler ezmişim ama ölmemiş sonra sınıfa gittim çabuk ondan sonra arkadaşım başını ezmiş öldürmüş
Böceklere karşı fobim vardı aşırı korkuyodum.Yazın ortasında gece iftardan çıktım oturuyorum dondurma felan yiyiodum.Yerken içine kabuklu bitane böcek zıpladı, hemen koşa koşa kaçtım dondurmayı felan atıp yürürken bitane sinek(veya başka bi böcek hatırlayamadım) üzerine bastım bağırıyorum bi yandan cinnet geçirdim çok korkunçtu en sonunda kendimi dışarı attım dışarı çıkıncada örümce kağına felan takıldım çizgi film gibiydi ama oturup ufacık böcek yüzünden saatlerce ağlamıştım :(
senin fobinin hafifi benim fobim

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatım gayet güzel, pişmanlık duyduğumu hatırlamıyorum.*

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Okulun Bahcesinde
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
konusuyoduk. Ben Skill demistim hoca duymus mudur yardimcisina goturdu ben bide 2 kisiyi sonra yanimdakini azarlamisti bana bisey yapmamisti

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Misafirlikteydim , çok sıkışmıştım ama anneme diyemiyordum , bu sebeple bir tuvalete daldım (Az kalsın paçalardan akıcaktı) , Bir abla var 16-18 yaşlarında kapıyı kitlememiş bende küçüğüm (Ne var ne yok gördüydüm .-.) . Ablanın dediği Şey Sıkıntı Etme Tek sen değilsin ve ........... şu an böyleyim Pişman mıyım sanırsam az çok :D