İyi Bir Builder Olmak İstiyorum. Yardım Edin

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skypeni ver ordan konuşalım server hazır kimler gelmek istiyorsa topla onları skype gelsinler.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bilgisayarda değilim skyedanda konuşamam zaten ama 1 arkadaşım var onu çağırıyım

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki bilgisayara ne zaman geçebilirsin geçtiğin zaman foruma bakıcam skypeni atmış ol eklerim ordan konusuruz . Mikrofon açmana gerekde yok . Klavye diye bir şey var :D :D Neyse ne zaman bilgisayara geçiceğini ve skypeni yaz ben eklerim konusuruz hadi ben kaçtım.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skypemi yazmam çok zor adı sallamıştım bilgisayara geçtiğimde sen söylersin kendi skypwını

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skypem:can_ergenekon_1 ( ergenekon'u yanlış anlamayın metin2 'de ergenekon serverinde oynuyordum öyle kurdum 4 seneden beri böyle :D ) Sen beni ekleyip mesaj atarsın . Hadi k.g 1-2 saate dönerim.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bende sizin gibiydim ronine cok özenirdim.Sonra bi ara justicewhip cazza144 u cagirdi serverimize.Orda bi kivilcim aldim simdi yaniyorum ronin uyesiyim :-P

Ronin Build Team - 'Tapatalk'

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende sizin gibiydim ronine cok özenirdim.Sonra bi ara justicewhip cazza144 u cagirdi serverimize.Orda bi kivilcim aldim simdi yaniyorum ronin uyesiyim :-P

İnşallah bizde senin gibi olacağız build yapmaya çok ilgi duyuyorum artık shaderde creative takılmak için hazır ev aramak yerine kendim yapmak istiyorum. Builder olmak istiyorum :(

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
"gerçekten" istiyorsan ve uğrasiyorsan belki ilerde "aramiza hosgeldin" diyebilirim sana