combo bugu dediğim mesela oyuncu normal atak yapıyor fakat hileyi sonuna kadar açmış gibi adam ona 1 kere bile vuramadan havada sektirip kesiyor bu bug serveri 1.8.8 java8 yapınca olmaya basladı birsürü yontem denedim java7'ye geri çektim ve sorun ortadan kalktıJava sürümüne göre bu tarz bir sorun oluşacağını hiç sanmıyorum. "combo bugu" dediğiniz şeyi biraz daha açıklarsanız bir fikir sahibi olabiliriz.
Sunucu sürümünüzü güncellemeyi deneyin.combo bugu dediğim mesela oyuncu normal atak yapıyor fakat hileyi sonuna kadar açmış gibi adam ona 1 kere bile vuramadan havada sektirip kesiyor bu bug serveri 1.8.8 java8 yapınca olmaya basladı birsürü yontem denedim java7'ye geri çektim ve sorun ortadan kalktı
ama java 8 daha iyi ona geçmek istiyorum bug yüzünden 7 de kaldım
siteye bağlanamıyorum paperspigotun son sürümünü sen dosyatc yükleyip link atabilirmisin rica etsemSunucu sürümünüzü güncellemeyi deneyin.
En son Spigot 1.8.8:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
En son PaperSpigot 1.8.8:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Paper büyük ihtimalle sorununu çözecektir.
siteye bağlanamıyorum paperspigotun son sürümünü sen dosyatc yükleyip link atabilirmisin rica etsem
Neyin ssini atiyimss atabilirmisin?
crash reportNeyin ssini atiyim
Crashden bahseden kim?crash report
Önceden denediklerinle aynı sürüm olmadıklarına eminim. (Buildtools ile kendin compile ettiysen veya PaperSpigot'ın build sitesinden en son buildi kendinı indirdiysen işler değişir)Önceden denemistim bunlari
sunucu dosyasının içerisinde crashreport isimli bir dosya olucak.Önceden denemistim bunlari