java 8 sorun

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
selam millet serverim suan java 7 1.8.8 onu java 8 yaptıgımda builduhcde combo bugu oluyor version değiştirmem birsey değiştirmiyor yine oluyor bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olurmusunuz

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Java sürümüne göre bu tarz bir sorun oluşacağını hiç sanmıyorum. "combo bugu" dediğiniz şeyi biraz daha açıklarsanız bir fikir sahibi olabiliriz.

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
Java sürümüne göre bu tarz bir sorun oluşacağını hiç sanmıyorum. "combo bugu" dediğiniz şeyi biraz daha açıklarsanız bir fikir sahibi olabiliriz.
combo bugu dediğim mesela oyuncu normal atak yapıyor fakat hileyi sonuna kadar açmış gibi adam ona 1 kere bile vuramadan havada sektirip kesiyor bu bug serveri 1.8.8 java8 yapınca olmaya basladı birsürü yontem denedim java7'ye geri çektim ve sorun ortadan kalktı

ama java 8 daha iyi ona geçmek istiyorum bug yüzünden 7 de kaldım

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
combo bugu dediğim mesela oyuncu normal atak yapıyor fakat hileyi sonuna kadar açmış gibi adam ona 1 kere bile vuramadan havada sektirip kesiyor bu bug serveri 1.8.8 java8 yapınca olmaya basladı birsürü yontem denedim java7'ye geri çektim ve sorun ortadan kalktı

ama java 8 daha iyi ona geçmek istiyorum bug yüzünden 7 de kaldım
Sunucu sürümünüzü güncellemeyi deneyin.

En son Spigot 1.8.8:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

En son PaperSpigot 1.8.8:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Paper büyük ihtimalle sorununu çözecektir.

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
Onu da denemistim fakat sonuç aynı çözülmemişti bende Java 7dondum

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
Paperapigotun sitesinden paperapigotun.jar deilde paperspigot 1.8.8 kar indirdim normal spigot aynı olmayabilir buildtools'u aciklarmisin