Java Eclipse Bilen Konuya!

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
NOT: Bunu öncelikle bil paylaşmak suçtur.
Biraz Java bilgisi lazım.
İnternetten jd-gui diye bir program indirmen lazım.

İndirdikten sonra karşınıza şu şekilde bir ekran gelecek.

Sonra bu ekrana türkçeleştirmek istediğiniz plugini atın.
(Ne kadar büyük plugin olursa o kadar büyük bir uğraş ister.)

Sonrada sıra sıra tıkla oradaki .class dosyalarına koyala yapıştır Eclipse'ye.
.class dosyları nedir? birde bunu ejlipcse atınca napacam?[DOUBLEPOST=1413213433,1413213402][/DOUBLEPOST]
Bu tür işlemler için size tavsiyem, öncelikle plugin sahibine Bukkit.org üzerinden bir mesaj gönderip durumu açıklayın ve izin alın. İzin verirse zaten kaynak kodlarını size kendisi bizzat gönderecektir. Bundan sonrası Eclipse kullanma kabiliyetinize kalıyor.
ben izinsiz yapacam. anlamazlar. zaten sonoyuncu gib ibüyük bir swem yok.[DOUBLEPOST=1413213743][/DOUBLEPOST]
NOT: Bunu öncelikle bil paylaşmak suçtur.
Biraz Java bilgisi lazım.
İnternetten jd-gui diye bir program indirmen lazım.

İndirdikten sonra karşınıza şu şekilde bir ekran gelecek.

Sonra bu ekrana türkçeleştirmek istediğiniz plugini atın.
(Ne kadar büyük plugin olursa o kadar büyük bir uğraş ister.)

Sonrada sıra sıra tıkla oradaki .class dosyalarına koyala yapıştır Eclipse'ye.
ya çok karmaşık iş bu sadece ssentials için. diğerlerinde nasıl yapacağım?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
.class dosyları nedir? birde bunu ejlipcse atınca napacam?[DOUBLEPOST=1413213433,1413213402][/DOUBLEPOST]
ben izinsiz yapacam. anlamazlar. zaten sonoyuncu gib ibüyük bir swem yok.[DOUBLEPOST=1413213743][/DOUBLEPOST]
ya çok karmaşık iş bu sadece ssentials için. diğerlerinde nasıl yapacağım?
Direk suçtan başka bir şey değil.Senin gibilerin normal şartlar altında kodlama bile bilmemesi gerek bence.Yaptığın şey emek hırsızlığından başka bir şey değil.Türkçeleştirmeye meraklandıracaksan kodlarını çalma.Nasıl türkçe yapacağını öğren.Decompilela falan olmaz o işler.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Direk suçtan başka bir şey değil.Senin gibilerin normal şartlar altında kodlama bile bilmemesi gerek bence.Yaptığın şey emek hırsızlığından başka bir şey değil.Türkçeleştirmeye meraklandıracaksan kodlarını çalma.Nasıl türkçe yapacağını öğren.Decompilela falan olmaz o işler.
Böle saçma kuralr olurmu bu bir.
Neresi emek hırsızlığı?
Altı üstü plugin türkçeleştiricem!
Hadi onu boşverde ben java eclipseyi açamıyorum.
Plugin yapmaya öğrenecem en iyisi bu.
Ha bu arada ben pluginin. Yapımcısı kısmına adımımı yazacam dedimde bukaeae abartıyorsun?

Sent from my iPad using Tapatalk

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böle saçma kuralr olurmu bu bir.
Neresi emek hırsızlığı?
Altı üstü plugin türkçeleştiricem!
Hadi onu boşverde ben java eclipseyi açamıyorum.
Plugin yapmaya öğrenecem en iyisi bu.
Ha bu arada ben pluginin. Yapımcısı kısmına adımımı yazacam dedimde bukaeae abartıyorsun?

Her yeri emek hırsızlığı.İkazlara rağmen ben izinsiz yapacağım falan filan diyorsun.Adamın izin vereceği varsa da bunu duyunca vermez zaten.Milletin hazırının üzerine kurulmaktan başka bir şeyse yaptığın söyle.Türkçeleştireceksen adam gibi adamdan izinini alacaksın.Adam uygun görürse izin verir vermezse vermez bu kadar basit.Her emek hırsızı yaptığı şeyin altına adını mı yazar yoksa benle kafamı buluyorsun.Plugin yapmayı öğrenmek istiyorsan dersleri var izle.Böyle işi en aşağıya çekme.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Her yeri emek hırsızlığı.İkazlara rağmen ben izinsiz yapacağım falan filan diyorsun.Adamın izin vereceği varsa da bunu duyunca vermez zaten.Milletin hazırının üzerine kurulmaktan başka bir şeyse yaptığın söyle.Türkçeleştireceksen adam gibi adamdan izinini alacaksın.Adam uygun görürse izin verir vermezse vermez bu kadar basit.Her emek hırsızı yaptığı şeyin altına adını mı yazar yoksa benle kafamı buluyorsun.Plugin yapmayı öğrenmek istiyorsan dersleri var izle.Böyle işi en aşağıya çekme.
Off türkçeleiştrmicem vaz geçtim bisiürü iş yok sor vb vb en iysi plugin yapmak. Bununla ilgili türkçe video biliyormusun?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Off türkçeleiştrmicem vaz geçtim bisiürü iş yok sor vb vb en iysi plugin yapmak. Bununla ilgili türkçe video biliyormusun?

Türkçe kanal varsa da ben takip etmiyorum.Ben "kodlama" denilen o bütünü 5.sınıf ingilizcemin üstüne koyup liseye geçene kadar öğrendiğim ingilizce ile geliştirdim.