Java Öğrenmek

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
kurduktan sonra o videoyu çeken kişinin videolarını izle.
Adamım kimbilir kaç video var gerçekten zor :D skript yazmak için neler gerekli ?[DOUBLEPOST=1441127915,1441127758][/DOUBLEPOST]
Plugin yazmak için Sunucu olarak kullandığın bukkit jarını kütüphane olarak kullanman gerekiyor, yani temel java bilgisinden sonra kütüphaneyi de öğrenmen şart.
Anladım teşekkürler

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Adamım kimbilir kaç video var gerçekten zor :D skript yazmak için neler gerekli ?[DOUBLEPOST=1441127915,1441127758][/DOUBLEPOST]
Anladım teşekkürler
1 kere izlesen ne kadar kolay olduğunu anlayacaksın. Skripti 2 günde, javayı 3 saatte öğrendim. (Tab2 tüm kodlar değil saçmalamayın :()

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
herkes " Notepad++ " Kullanıyor . Bende Size Notepad Linkini Vericem .
Ama Windows 8 Bilgisayarınız Varsa " Notepad++ " Bulunabilir .
Windows 10 a geçirdim win8 di ayrıca Notepad++ indirme linki varmı sende ?[DOUBLEPOST=1441128016,1441127982][/DOUBLEPOST]Javaya 1 kaç gün içinde başlarım teşekkürler ama önce skripti öğrenmek istiyorum

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Windows 10 a geçirdim win8 di ayrıca Notepad++ indirme linki varmı sende ?[DOUBLEPOST=1441128016,1441127982][/DOUBLEPOST]Javaya 1 kaç gün içinde başlarım teşekkürler ama önce skripti öğrenmek istiyorum
-Skript Kolay Plugin Yazma Yöntemidir.Tabi Skriptin 3 Çeşidi var.Bunlar Skript,Skript+(SkyQuery Eski Version İle Çalışan) ve SkyQuery.

Skript;

Skript 'i Sabır'ı olan herkes Kullanabilir.Ufacık Yerler Zor Olsada Çoğu Kodlama yeri Kolaydır.

Skript+;

Skript'in Üst Versionudur.SkyQuery nin Eski Version'u ile çalışır.Skript ten Daha Profesyoneldir ve Daha Zordur.Skript te Ustalaşan herkes Bunu Kullanabilir.

SkyQuery;

Önceden Skript+ Nın Ek Sistemiydi.Yeni Version'unda Skript+ ve Skript in bütün kodlarını İçeriyor.Bunu Kullanmak Cidden Profesyonel İşi.

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Skript Kolay Plugin Yazma Yöntemidir.Tabi Skriptin 3 Çeşidi var.Bunlar Skript,Skript+(SkyQuery Eski Version İle Çalışan) ve SkyQuery.

Skript;

Skript 'i Sabır'ı olan herkes Kullanabilir.Ufacık Yerler Zor Olsada Çoğu Kodlama yeri Kolaydır.

Skript+;

Skript'in Üst Versionudur.SkyQuery nin Eski Version'u ile çalışır.Skript ten Daha Profesyoneldir ve Daha Zordur.Skript te Ustalaşan herkes Bunu Kullanabilir.

SkyQuery;

Önceden Skript+ Nın Ek Sistemiydi.Yeni Version'unda Skript+ ve Skript in bütün kodlarını İçeriyor.Bunu Kullanmak Cidden Profesyonel İşi.
pEKİ sUSUZLUK Skripti falan diyorlar onu hangisiyle yapıyorlar ?

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7

Skript;

Skript+;

SkyQuery;

Bence hiç de profesyonel bir işi değil, ayrıca skript önermem. Sebebi: skriptde çoğu şeyi yapamıyorsun. Ayrıca skripte başladıktan sonra java zor geliyor ancak kodlama bildiğim için kısa bir sürede öğrendim. @ByClearBy beni dinlemezsen pişman olacaksın, seni bir daha uyarmayacağım.

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence hiç de profesyonel bir işi değil, ayrıca skript önermem. Sebebi: skriptde çoğu şeyi yapamıyorsun. Ayrıca skripte başladıktan sonra java zor geliyor ancak kodlama bildiğim için kısa bir sürede öğrendim. @ByClearBy beni dinlemezsen pişman olacaksın, seni bir daha uyarmayacağım.
1 Sözlerini gördüm
2 Önce skripte başlamak istiyorum
3 Tehdit etmeye hakkın yok seni bir daha uyarmayacağım. diyorsunda...

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
öyle diyorsun ama sistem geliştikce zorlukta bir o kadar var yani SkyQuery herkes yapamaz [DOUBLEPOST=1441128472,1441128414][/DOUBLEPOST]
1 Sözlerini gördüm
dostum sen en kolayından başla kolay kodlardan videoları vardı elbet :)

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
öyle diyorsun ama sistem geliştikce zorlukta bir o kadar var yani SkyQuery herkes yapamaz [DOUBLEPOST=1441128472,1441128414][/DOUBLEPOST]
dostum sen en kolayından başla kolay kodlardan videoları vardı elbet :)
Haklısın teşekkürler.[DOUBLEPOST=1441128592][/DOUBLEPOST]@@ByClearBy beni dinlemezsen pişman olacaksın, seni bir daha uyarmayacağım. diyorda seni dinlemiyorum bir dahada uyarmana gerek yok iyi forumlar.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
1 Sözlerini gördüm
Ben seni tehdit etmiyorum yanlış anladın beni. Sadece pişman olursun diyorum. İstediğini seçebilirsin ben sadece uyardım.