Java ve Minecraft'tan İyi Anlayanlar Bakabilir Mi?

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecrafta mod yüklemek istiyorum.Ama bunun için forgeye ihtiyaç var.Ben forgeyi yüklüyorum.minecraft profilini forge seçiyorum ama girmiyor.Bazı kişiler bunun java ile alakalı olduğunu söylediler.Java 7 yi kur düzelir dediler.Kurdum ama yine olmadı.Minecraftı java 7 de çalıştır dediler. Size soruyorum java 7'de nasıl çalıştırabilirim minecraftı ?Veya jav 7 kuruluyken
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
resimdeki executable de jre-x64/1.8 felan yazıyor oraya ne yazmam gerek ? :D

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı Sorun Ben De De Var :/ Forge'Nin Tüm Sürümlerini Açıyor Ama 1.7.2'Yi Bir Türlü Açmıyor :/ Bir Çözümünü Bulamadım :/

Duchee

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oraya Java 7 kullanmak istersen Java7'nin klasöründen *.exe dosyasını seçmen lazım.'*' yerine jawaw veya java'yı dene.

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Duchee

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yanlış kişiye alıntı yapmışsın.Bak şimdi sen ordan Java'nın 7. versiyonunu seçiceksin.Yani Java klasörüne gir.Ordan jre7'yi seç.Daha sonra jawaw.exe'nin dizinini yaz.Ben böyle düzeltmiştim.

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yanlış kişiye alıntı yapmışsın.Bak şimdi sen ordan Java'nın 7. versiyonunu seçiceksin.Yani Java klasörüne gir.Ordan jre7'yi seç.Daha sonra jawaw.exe'nin dizinini yaz.Ben böyle düzeltmiştim.
Aynen. :D kardeş sen bana o executable yazan yeri kopyalayıp yapıştırabilirmisin senin kendi şeyini ben tam anlamadım da