JollyNW Yetkili Alımı!

KarhanAlc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : Karhan ALICI
Yaşınız : 17

Size ulaşabileceğimiz adresler : karhan81(Skype)
Mikrafonunuz varmı ?: Gerekirse edinirim.
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Baş Moderatör
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : İstisnalar dışında 4-10 saat
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Araştırmayı, okumayı, izlemeyi seven ve yeni fikirler edinmeye çabalayan açık bir insanım. Güzel ve doğru bir ekip çalışmasıyla sunucunun kalitesini, diğer sunuculardan farkını ve yenilikçi bir sunucu olduğunu ortaya koyabilir ve bunları geliştirebiliriz. Saygı çerçevesi içinde oyuncuların ve yetkililerin beraber eğlenceli bir ortam içinde bulunmasını ve bu çizgisini korumasını sonuna kadar sağlarım.
Tecrübeleriniz nelerdir ? Birçok kez hem kendim sunucular açıp hem de farklı sunucularda yetkili olarak görev aldım. Lakin hem kendi sunucularımda hem de yetkili olarak görev aldığım sunucularda aktif ve bilgili yetkili kadrosu eksiği yaşadığım için ya kapatmak zorunda kaldım ya da görevli olduğum sunucu kapandı.

MrNed

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :Mert Tan
Yaşınız : 14

Size ulaşabileceğimiz adresler : Skype : RainbowShot60
Mikrafonunuz varmı ? : Var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Rehber veya Baş Rehber
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 5 - 6 saat
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Sunucuda Eksikler Fln Olursa Onlar Hakkında Yardımcı Olurum
Tecrübeleriniz nelerdir ? : 1 Rehberlik 2 Moderatörluk

KuralsizBRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :Mert Tan
Yaşınız : 14
Size ulaşabileceğimiz adresler : Skype : RainbowShot60
Mikrafonunuz varmı ? : Var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Rehber veya Baş Rehber
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 5 - 6 saat
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Sunucuda Eksikler Fln Olursa Onlar Hakkında Yardımcı Olurum
Tecrübeleriniz nelerdir ? : 1 Rehberlik 2 Moderatörluk
Facebook'unuz varsa şuanda sizi kontrol edebilirim. Eğer yoksa @FullForceHD kontrol eder. İYİ FORUMLAR

Adınız ve soyadınız : Karhan ALICI
Yaşınız : 17
Size ulaşabileceğimiz adresler : karhan81(Skype)
Mikrafonunuz varmı ?: Gerekirse edinirim.
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Baş Moderatör
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : İstisnalar dışında 4-10 saat
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Araştırmayı, okumayı, izlemeyi seven ve yeni fikirler edinmeye çabalayan açık bir insanım. Güzel ve doğru bir ekip çalışmasıyla sunucunun kalitesini, diğer sunuculardan farkını ve yenilikçi bir sunucu olduğunu ortaya koyabilir ve bunları geliştirebiliriz. Saygı çerçevesi içinde oyuncuların ve yetkililerin beraber eğlenceli bir ortam içinde bulunmasını ve bu çizgisini korumasını sonuna kadar sağlarım.
Tecrübeleriniz nelerdir ? Birçok kez hem kendim sunucular açıp hem de farklı sunucularda yetkili olarak görev aldım. Lakin hem kendi sunucularımda hem de yetkili olarak görev aldığım sunucularda aktif ve bilgili yetkili kadrosu eksiği yaşadığım için ya kapatmak zorunda kaldım ya da görevli olduğum sunucu kapandı.
Facebook adresiniz varsa hemen kontrol edebilirim. Fakat yoksa @FullForceHD kontrol eder. İyi Günler

Adınız ve soyadınız :Aziz Baha Kılınç
Yaşınız :16
Size ulaşabileceğimiz adresler : Skype:Aziz Baha Kılınç (kaptan resimli)
Mikrafonunuz varmı ? Evet
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :Baş Moderator - Moderator (eğer alım varsa admin)
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :sabahtan akşama kadar sadece pazar günleri belki
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Sunucuya Oyuncu çağırmak ile ilgili fikirlerim var eğlence katmak için düşüncelerim var Örn. vip çekilişleri - eventler vb.
Tecrübeleriniz nelerdir ? Tecrübelerim yaklaşık 6 sunucu da yetkili oldum komut bilgim çok yüksek.
Maalesef, Reddedildiniz.

Rhieveking

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : Furkan Elmas
Yaşınız : 15

Size ulaşabileceğimiz adresler : skype skypem : Burak.elmass
Mikrafonunuz varmı ? var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Baş Moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 5-6
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : sunucuya terbiye ve güzel warplar katabilirim (terbiye derken server zaten terbiyeli terbiyesiz adamları kastediyorum...)
Tecrübeleriniz nelerdir ? 7 moderatorluk 3 kuruculuk 5 adminlik 9 builderlik

KuralsizBRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : Furkan Elmas
Yaşınız : 15
Size ulaşabileceğimiz adresler : skype skypem : Burak.elmass
Mikrafonunuz varmı ? var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Baş Moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 5-6
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : sunucuya terbiye ve güzel warplar katabilirim (terbiye derken server zaten terbiyeli terbiyesiz adamları kastediyorum...)
Tecrübeleriniz nelerdir ? 7 moderatorluk 3 kuruculuk 5 adminlik 9 builderlik
Maalesef, Reddedildiniz.