JusticeWhip -Oylamalı / SurvivalGames Tanıtımı

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzleme modu olan her plugin o mu :)[DOUBLEPOST=1412634426,1412634325][/DOUBLEPOST]
Attığım link burda anlatılan plugin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sunucuna gelip bakayım bi :)[DOUBLEPOST=1412635082][/DOUBLEPOST]
Attığım link burda anlatılan plugin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Plugininde vote yok.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
JusticeWhip bunu sen yapmadın. Bulup editlemişsin... Benim editlediğim gibi :) ve çok saçma bir Türkçeleştirme yapmışsın. Saniyeleri, Dakikaları türkçeleştirmememişsin. 1 Haraç Kaldı! Nedir yahu diye düşündüm ben bi ara :D ve şunu bilmeni isterim Jardan editlenen her Eklenti'ye ı-ü-ğ gibi kelimeleri yazabilirsin tabii iyi bir çeviri programıysa.
Filmi izlememiş,kitabını okumamış,Hunger Games ile tek alakası sonoyuncu olan bir abi :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ahahha çok komiksin, ben zaten hep Tom ve Jerry, Tazmanya Canavarı felan takılıyorum one bilmiyorum :)
[NOT: Emin ol senin bilmediğin şeyleri biliyorum. abi-i Zinalarla uğraşmak büyük günahtır. O Yüzden bana bir şey yazma ki Günaha girmeyeyim.][DOUBLEPOST=1412669161,1412669099][/DOUBLEPOST]
@JusticeWhip haklı bu Eklenti değil :D
Başkalarına da ana bacı katarak küfür etmek çok büyük bir günahtır. Laflarının anlamını bilmeden gelip konuşup insanların tepesinin tasını attırma

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Eveeet. Bu Ronin Forum Haydutları bana ne zaman bulaşacak diye düşünüyordum :) Acaba bu konuda ilk laf atan kim di.. Ben bulaşmıyorum siz bulaşıyorsunuz, kendinizi adam yerine koymayın.
[EDİT: Erkek yerine de koymasanız olur. Benim için farketmez...]
Adam gibi tartıştığın sürece bir şey demedim sana, ettiğin küfrün anlamını bilmiyorsun gelip artislik yapmaya gerek yok. Toparlamaya da çalışma laflarını. Ronin haydutlarıymış. Hadi oradan kendi egosunu tatmin etmeye çalışan herife bak! Sen laf yerken bile zamanında gelip seni savunduğum oldu haklının yanında olduğum için ama bir yere kadar. Ettiğin hakaretin anlamına google den bir bak. Facebookta görüp yazıyorsunuz anlamını dahi araştırmadan cahil cüheyla

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eveeet. Bu Ronin Forum Haydutları bana ne zaman bulaşacak diye düşünüyordum :) Acaba bu konuda ilk laf atan kim di.. Ben bulaşmıyorum siz bulaşıyorsunuz, kendinizi adam yerine koymayın.
[EDİT: Erkek yerine de koymasanız olur. Benim için farketmez...]
En sonda dediğin Edit çok abi ce olmuş

Bana WG atma WG atmayı öğret

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Hmm.. Galiba sen benim ailemdensin ha? Ronin Topluluğu ne yazsam "Şunu bilmeden yazıyor abie bakın..", "Daha onun ne olduğunu bilmiyorsun?" kardeşim ben boşuna okuyorum ya ben hiçbirşeyi bilmiyormuşum. Yani acaba ne biliyorum ben halla halla.. He egoya gelince, artık kabulleniyorum evet egoyum var mı? Az gidip araştırma yap bakıyim egosu olmayan varmıymış. Heee sizde duygu denilen şey yok tabi o yüzden siz ego değilsiniz afedersin. Google'den bakmama gerek yok, lafımı tam yerinde kullandım. Ondan önceki mesajlara bakarsan acaba ben Ronin'den birine sataşmışmıyım hayır şimdi ben şunu anlamadım abi hangi mesajımla Glyphl tartışma yarattı anlamadım. San ki dedik ki "Ezikler siz hunger games, survival games ne bilmiyorsunuz. Sadece ben biliyorum dedim." Anlamıyorum kardeşim ben sizi cahil cüheyla diyorsun da ilk olarak bi kendinize bakın. Açıkcası yemin bile edebilirim ben size acıyorum. Çok boynu bükük insanlarsınız. Bak şimdi bu yorumu gören RoninBT Mahalleyi toplucak, forumu toplucak burada bana tartışma açıcak. Forum dakiler felan gelicek ego Namepaxs, ezik Namepaxs diyecek eee insanlar da ne yapsın bulmuşlar RoninBT gibi grupça harita yapan, worldedit ile yapan takımı yalakalık yapıcaklar tabii. Şimdi bu sözüm herkeze geçerli değil sonra herkes üstüme atlamasın O_O. Ben lafımı eder giderim "İlk önce suçu kendinde arayacaksın.."
Sen laflarımı anlamamak için ısrar ettikçe ben sana ne yazsam boş. Sana diyorum ki, küfür etmeden istediğin gibi eleştir sen ettiğin küfürün farkında mısın?! Ayrıca World Edit kullanmayan adam gibi bir mimar takımı gösterir misin bana?? Gazamodan tut fyreye kadar bütün hepsi we ile çalışıyor. We işi kısaltmaya yarayan bir plugin. Kıskançlığın tavan yapmış ego da değil bu. Çünkü insanın egosu olması için bile belli bir başarısının olması gerekir. Anlıyorum ki kuyruk acın var. Suçu kendinde arayacaksınmış. O zaman dön de bir bak aynaya. Aileyi bile şu basit şeylere katanlara acıyorum ve Allah'a havale ediyorum. Boynu bükük olan sensin çünkü yanında kimsen yok.. Eleştirileri ronin adına değil bireysel yapıyoruz, ben senin önceki laflarına bir şey desem haklısın derim ama eleştirinin ve tartışmanın da bir sınırı var! Sen gidip milletin anasına babasına küfür edersen aynı şekilde karşılık alırsın.

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet şimdi abi ilan edildim :D

"Ayrıca World Edit kullanmayan adam gibi bir mimar takımı gösterir misin bana??" Ben B). Life o zaman Aileyi işe katanlara acıyorsan kattırmayacaksın kardeşim bu benim elimde olan bir şey değil. Ben Ronin'e göre hep haksızım..
Ben öle demedim orda yazdığın abi ce olmuş dedim

Bana WG atma WG atmayı öğret

L

LifeTaker

Ziyaretçi

"Ayrıca World Edit kullanmayan adam gibi bir mimar takımı gösterir misin bana??" Ben B). Life o zaman Aileyi işe katanlara acıyorsan kattırmayacaksın kardeşim bu benim elimde olan bir şey değil. Ben Ronin'e göre hep haksızım..
Sadece ronine göre kalsa yine iyi. Unutma haksızlar daima yalnız kalır. Ben adam gibi bir mimar takımı demiştim bu arada. Yaptığın yapıları da gördük senin. Süperler.

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

"Ayrıca World Edit kullanmayan adam gibi bir mimar takımı gösterir misin bana??" Ben ^_^. Life o zaman Aileyi işe katanlara acıyorsan kattırmayacaksın kardeşim bu benim elimde olan bir şey değil. Ben Ronin'e göre hep haksızım..
Kainata haksızsın be güzelim.Simdi konumdan uzaklas :)

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Hayır burda anlatılan plugin benim attığım link ve bende bunu kullanıyorum ama vote ile girmek yerine en az 2 kişi girince 30 saniye sonra başlamasını yaptım demek istediğimbu :) .

L

LifeTaker

Ziyaretçi
LifeTaker ben tek grubum, tekim. Tek hayalden çıkıyor onlar. Ben senin gibi 5-6 kişi ile Mimari yapıcam da öyle Mimarlıklara devam edicem hahahayt. Kardeşim afedersin de ettiğin laf biraz çocukca oldu :D
Bizim takımımızdaki her mimar tek başına da gayet iyi yapılar ortaya çıkarabiliyor. Ama forumda paylaşmıyoruz. Imgur galerime bir göz at bence. Az önce aileye küfür eden çocuk çocukcaya afedersin diyor :D Sen de haklısın..

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
LifeTaker ben tek grubum, tekim. Tek hayalden çıkıyor onlar. Ben senin gibi 5-6 kişi ile Mimari yapıcam da öyle Mimarlıklara devam edicem hahahayt. Kardeşim afedersin de ettiğin laf biraz çocukca oldu :D[DOUBLEPOST=1412671740,1412671686][/DOUBLEPOST]
La bir bitmediniz... Kardeşim başta bi baksana kim başlatmış konuyu. Ben sadece cevap veriyorum. Siz ne şey çıktınız la :S
Hayallerini gördük be :) İki 3 daga benzer bir şey yapıp üstüne 2-3 heykel dikmek ile olmuyor bu işler.5-6 kisi olsunlar ama yinede yapıyorlar mı yapıyorlar.Massive spawni tek hayal tek güç LifeTaker yapti hadi yapta gel.