K.A.S.A Standartdaki Evim. [GÜNCEL]

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tasarıma odaklanma kullanılabilirliğe odaklan gregtech ileri teknoloji makinaları casing sisteminde olduğu ve çok yer kapladığı için kullanılabilir boyut ve sekilde odalara gerek duyacaksın benden söylemesi.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Singleplayer Command diyorum belki anlarsiniz araştırın :)

Mustafa Kemal Atatürk !

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir modlu survival forums serisinde "Singleplayer Command diyorum belki anlarsiniz araştırın :)" diyerek bana laf sokmaya çalışırsan ben egomu sırtıma alırım. Ki biz command block'uda iyi biliriz @onat035. Sen ilkte git command block nedir onu öğren, forum serisi nedir onu öğren, forum serisi olayını bu forumda ilk kim yapmış onu öğren elin değmişken birde benim kim olduğumu öğren evlat.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben sadece haksız ve saçma konuştuğundan bahsediyorum. Burda ben çok iyi tanıyan insanlar var böyle bir şey yaptığım görülmemiştir benim. Biz saygı ve sevgiyide iyi biliriz. İyi uykular.

LG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ikimizde farkli ama kendimizce haklı olduğumuz konulardan bahsediyoruz umarim aramizdaki sorun cozulmustur iyi uykular

Mustafa Kemal Atatürk !

Beyler tartışmaya katılmak 3. kişinin işi değildir fakat tartışmanızı özel mesaj yoluyla yaparsanız arkadaşın konusu kirlenmemiş olur

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu yüzden benim sülalem raad.

LG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi