ben bilmeyenler için göstermiştim zaten. ayrıca videoyu izlersen 1.7 de gelen komutlarla diğerlerine göre çok daha basit ve stabil olduğunu göreceksin.mc de yenisin galiba herkes biliyo
1.5.2ben bilmeyenler için göstermiştim zaten. ayrıca videoyu izlersen 1.7 de gelen komutlarla diğerlerine göre çok daha basit ve stabil olduğunu göreceksin.
Üzgünüm setblock kullandığı için 1.7.2 +
ben videonun basligina bile bakmadim P:Üzgünüm setblock kullandığı için 1.7.2 +
izledim setblock yapmışınben bilmeyenler için göstermiştim zaten. ayrıca videoyu izlersen 1.7 de gelen komutlarla diğerlerine göre çok daha basit ve stabil olduğunu göreceksin.
setblocksuz yapılabiliyor o yüzden 1.5.2 yada 1.6.2 ikisinden biri işteizledim setblock yapmışın
setblocksuz yapılıyor ama setblock teknolojikkksetblocksuz yapılabiliyor o yüzden 1.5.2 yada 1.6.2 ikisinden biri işte
sadece daha kolaysetblocksuz yapılıyor ama setblock teknolojikkk
ve o evet ama setblock daha güzelllsadece daha kolay
Aynen Redstone'yle Aram yok hiç bilmiyodum bide 2 senedir oynuyom.1.5 yıldır oynuyom ama yeni öğrendimSAD:saD:saD:sa
Benim gibi ilk başladığım gün pistonlarla ve redstonelarla ilgili bir şey yapmaya çalışmamışsınAynen Redstone'yle Aram yok hiç bilmiyodum bide 2 senedir oynuyom.
Tek bir devrede daha kolay gibj ama aynı devrede birden fazla yaparsan fazla yer kaplar.ve o evet ama setblock daha güzelll