- En iyi cevaplar
- 7
sana redstone öğretirim ama ustaca bir redstone icatları yapamam. (eskiden redstone uzmanıydım artık daha ustalar çıktı :/ )Aynen Redstone'yle Aram yok hiç bilmiyodum bide 2 senedir oynuyom.
sana redstone öğretirim ama ustaca bir redstone icatları yapamam. (eskiden redstone uzmanıydım artık daha ustalar çıktı :/ )Aynen Redstone'yle Aram yok hiç bilmiyodum bide 2 senedir oynuyom.
tellraw, testfor ve scoreboard'dan anlıyorsan güzel şeyler yapabilirsin.[DOUBLEPOST=1388059341,1388059078][/DOUBLEPOST]sana redstone öğretirim ama ustaca bir redstone icatları yapamam. (eskiden redstone uzmanıydım artık daha ustalar çıktı :/ )
fakat buglardan yararlanarak 1.4.7 de wireless varÜzgünüm setblock kullandığı için 1.7.2 +
evet anlıyorum ama tellraw hariç o yeni geldi.tellraw, testfor ve scoreboard'dan anlıyorsan güzel şeyler yapabilirsin.r![]()
Boşver zaten çekilecek dava değil. Bir site var tellraw komutunda istediğin özellikleri yazıyon sana direk komutu veriyor. Kendimde yazmayı biliyorum ama o kadar tırnak koymak bile dert. (Siteyi atacam birazdan)evet anlıyorum ama tellraw hariç o yeni geldi.
tmm at özel mesajtan.Diğer wirelesslerin hepsi ya zamanla ya zorlukla ya da oynayışa müdahele edecek bir şeyle oynuyor. Bu oynamıyor.
Boşver zaten çekilecek dava değil. Bir site var tellraw komutunda istediğin özellikleri yazıyon sana direk komutu veriyor. Kendimde yazmayı biliyorum ama o kadar tırnak koymak bile dert. (Siteyi atacam birazdan)