redstone_repearter
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
-10 fps mi 10 saniyede 1 görüntü yuh lan slayt gibiHalinize şükredin hexxitte -10 fps![]()
-10 fps mi 10 saniyede 1 görüntü yuh lan slayt gibiHalinize şükredin hexxitte -10 fps![]()
Modeli yaz googleye modelin sonuna driver download yazısını da yaz.. Üreticinin sitesinden AMD ve ya nvidia ve ya asus indireceksin kuracaksin rahatına bak..Bilen lütfen söylesin ekran kartı nasıl güncellenir (asus)
Neresini kucumsemiyecegim? Nvidia 420 GT var g$&üm gibi ekran kartı Full HD 1080p görüntüde 32x texture ile 70-80 fpsjavayı küçümseme![]()
Sen de 250 yap.120x yap![]()
Tamam orada download kısmında kendi os (işletim sistemini seç)@unununium kardesimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu siteden nerden indircem yardım edersenm sevinirim
Keyif mi? Neresi keyif acaba? Git youtube aç 1080p Video aciyorsa rahatsin.Mineplex 10 fps dragons oyununda 3 fps alma keyfi![]()
244p kesintili izliyomKeyif mi? Neresi keyif acaba? Git youtube aç 1080p Video aciyorsa rahatsin.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bizim köyde (köyde yaşamıyorum ve bulunmuyorum ) 240p oluyor 244p yeni teknoloji mi adamlar 4p eklemisler.244p kesintili izliyom![]()