Korumayı Bir Kenera At Hala Türkiye Serverlerini %90'ı 1.7 eğer sunucular 1.8 olsa hile oranı %95 azalacakHile varsa oynanmıyor ne olursa olsun
Hileyi yazmamışsın daa ona da çözüm yok dimi :/
Sağlam bi koruma lazım en azından.
Korumayı Bir Kenera At Hala Türkiye Serverlerini %90'ı 1.7 eğer sunucular 1.8 olsa hile oranı %95 azalacakHile varsa oynanmıyor ne olursa olsun
Hileyi yazmamışsın daa ona da çözüm yok dimi :/
Sağlam bi koruma lazım en azından.
Türkiye 1.8'e uyum sağlayamadı dahaKorumayı Bir Kenera At Hala Türkiye Serverlerini %90'ı 1.7 eğer sunucular 1.8 olsa hile oranı %95 azalacak
Minecraft 2'nin Çıktığını Düşünürsek Türkiye 1.8'e Yeni Geçmiş OlurTürkiye 1.8'e uyum sağlayamadı daha
1.9 çıkıcak ehuhehuuhuhuh
Minecraft 2 felan olsa uyum sağlarız gibi geliyor ama![]()
Bence direk 2 ye atlanır.Minecraft 2'nin Çıktığını Düşünürsek Türkiye 1.8'e Yeni Geçmiş Olur![]()
Bu Herkes İçin Aynı Değil AmaBence direk 2 ye atlanır.
Hoşlarına gider bence.
En azından isim olarak asil baksana
KOCAMAN Minecraft 2 çıkmış felanAsil geliyor bana xD
KoptumAltın Elmasız Pvp Olmaz
Lapissiz Faction Olmaz
Editsiz ve Vipsiz Sunucu Olmaz
Böyle Sunucuda 40 Kişi Olmaz
Böyle Sunucu Olursa Faction Olmaz
Diyecek Tayfayı Bekliyoruz![]()
Yabancı server ıp'si verirsen ozelden bende zevk alabilirim minecrafttanTürkiyede Faction = Lapis , Viplerde P465841641 Set , Oyuncu Kitleri P5
Yabancılarda Faction = Lapissiz , Raid , Emek , Eğlence
işte bu yüzden yabancı serverlerde oynamayı daha çok seviyorum.
Başka Bir Mod Çıkmalı ve herkes ona yönelmeli. Türkiyede Factionun düzelmesi imkansız![]()
Sen hala yaşıyon mu yaYou = Me
Sen yine çok şanslısın ki öyle güzel hatırı sayılır bir ortamda bulunmuşsun Ben Minecraft'a başladığım zaman lapis vardı ve ormandaki evimizi claim buguyla yağmalamışlardı. İlk defa bir oyunda o kadar çok kızmıştım sinirlenmiştim ve Minecraft'a başladığım yıllarla alakalı sadece 2 - 3 güzel anım var geriri rage quitten ibaret dostum.
Yabancı server ıp'si verirsen ozelden bende zevk alabilirim minecrafttan
Sen hala yaşıyon mu ya:ölüm: :ölüm:
Bunu mahveden oyuncular degil yeni sunucu açmaya çalısan kurucular. Lapis dedigin 5000 tane şey önüne koyulmaz madende bulursan bulursun bunu başlatanı bulup dövmek lazım.Arkadaşlar diyosunuzki lapissiz sv olsa adamlar açıyor lapissiz gelmiyosunuz tabi burda anca lafla olsaydı diyosunuz kardeşim kabul edin bunun sebebi sizlersiniz aslinda
Siz sv ye gidip destek olsaniz. Böyle olmazdi tabi kurucularda haklı
Kurucularin istediği serverim çok online olsun herkes severek oynasin ve bunun yolunun lapis olduğunu biliyorlar o yüzden burda böyle boş boş yazmayin
3-5 kişiyle sv olmuyor.
+ bir şeyide anlamıyorum bu kadar lapise nie takıldınız ?[DOUBLEPOST=1439421123,1439421027][/DOUBLEPOST]Birde aslinda lapisten kurtarmanın çozümünu biliyorum isterseniz anlatirim![]()
Lapissiz var ki yabancılarda lapisli fact yok direk klan kalelerini tntile patlatıyosun obsidian bedrock patlaybiliyor 40 kişi olamaz yabancı swlerde donator rank denen bişe var ama abartı deil Gapple pvpnin olmassa olmazıdırAltın Elmasız Pvp Olmaz
Lapissiz Faction Olmaz
Editsiz ve Vipsiz Sunucu Olmaz
Böyle Sunucuda 40 Kişi Olmaz
Böyle Sunucu Olursa Faction Olmaz
Diyecek Tayfayı Bekliyoruz![]()