Kapalı

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forum adeta çocuk parkına dönmüş, yan hesap açıp başka birini desteklemeler vs. her gün onlarca saçmalık yapılıyor.
Ailesinden dayak yiyip konu açanı da var, ailesi para vermeyini de, küfür edeni de, bilmediği şeyler hakkında sallayanı da her gün katlanıyoruz bu gençlere.
Yine de bazı faydalı konular için bu forumu tercih ediyorum, her ne kadar çoluk çocuk dolu olsa da.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum adeta çocuk parkına dönmüş, yan hesap açıp başka birini desteklemeler vs. her gün onlarca saçmalık yapılıyor.
Ailesinden dayak yiyip konu açanı da var, ailesi para vermeyini de, küfür edeni de, bilmediği şeyler hakkında sallayanı da her gün katlanıyoruz bu gençlere.
Yine de bazı faydalı konular için bu forumu tercih ediyorum, her ne kadar çoluk çocuk dolu olsa da.
Bence Yöneticiler Böyle Davranan Kişileri Uyarmadan Direk Atmalı Çünkü Ne Kadar Uyarılsada Yapan Tekrar Yapar

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cinsel ilişki isteyenler de var.
Biri konu açmıştı sevgili ve cinsel ilişki istiyom demişti ve dışlandı.
normal şeyler burda çocuklar oldukça böyle konular hep açılır
bir de benden para isteyenin profilinde 17 yaşında ve pc öğretmeni olduğu yazıyor

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm Böyle bir konu vardı. Böyle hesaptaki parayı falanda göstermişti. 50-100 tl falan vericem diyodu. BerkPro olabilir adı. Böyle bi konu vardı hatırlıyorum.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm Böyle bir konu vardı. Böyle hesaptaki parayı falanda göstermişti. 50-100 tl falan vericem diyodu. BerkPro olabilir adı. Böyle bi konu vardı hatırlıyorum.
hocam ne konusu besbelli adam burda beni dolandırmaya çalışıyor.
Hadi Diyelim Saf Birine Gelseydi Adam Paramı Ver Dediği Anda Çocuk Verirdi Adam Da Başarı İle Dolandırmış Olurdu

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hocam ne konusu besbelli adam burda beni dolandırmaya çalışıyor.
Hadi Diyelim Saf Birine Gelseydi Adam Paramı Ver Dediği Anda Çocuk Verirdi Adam Da Başarı İle Dolandırmış Olurdu
Hayır. Ben ciddiyim. Böyle bir konu vardı bir ara. Arkadaş ya karıştırmışta olabilir. Biri plugin karşılığı 100-50 tl arası vereceğini söylemişti bi ara.

S

sergun26

Ziyaretçi
Aynen, BerkPro diye biri vardı. 100-50 TL PHP oylama scripti kodlayacaktım özel olarak, vazgeçtim sonra. Gerçekten eklenti kodlamış mıdır onu bilmiyorum ama BerkPro 100-50 TL vereceğim diye vaad ediyordu.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır. Ben ciddiyim. Böyle bir konu vardı bir ara. Arkadaş ya karıştırmışta olabilir. Biri plugin karşılığı 100-50 tl arası vereceğini söylemişti bi ara.
o zaman gerçekten karıştırmıştır ama ben hala dolandırıcı olduğunu düşünüyorum çünkü gelip de ben kayıt olduktan bir kaç dk sonra bana Böyle Bir ÖM Atması[DOUBLEPOST=1435043583,1435043490][/DOUBLEPOST]Bir de Karıştırmışsada İsmimin Sonundaki PW Takısından Dolayıdır

Pro / WP

PW De
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
den dolayı kişisel blogumun uzantısı

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen, BerkPro diye biri vardı. 100-50 TL PHP oylama scripti kodlayacaktım özel olarak, vazgeçtim sonra. Gerçekten eklenti kodlamış mıdır onu bilmiyorum ama BerkPro 100-50 TL vereceğim diye vaad ediyordu.
Adamsın çünkü ben özelden paypaldan paramı istedim vermedi bende dedim sana dava açmak zorunda kalacağım ve fark ettiysen yan hesap açıp'ta bana iftira atıyorlar fark ettiyseniz yan hesapların hepsi Berk ile başlıyor ve yetkililer isterseniz banlayın önemli olan iftira atmamak ben şimdiye kadar bu forumda hiç iftira atmadım allah herşeyi görüp duyuyor isterseniz banlayın.