MOD
İsim ve Soyİsim ; Ahmet De***
Nerelisin ; Ankara
Kaç Kardeşsin ; Sadece Ben
Günlük kaç saat aktif olabilirsin ; 6 - 7
Microfonun var mı ; Var
Hotmail adresin ;
[email protected]
Sunucuda sana gelip ''***'' Moderatörü diyor yapıcagın işlem ; Yetkiliye Küfürden 30 Dakika Mutelerim.
Sunucuda bir oyuncu gelip ( sana sen nasıl yetkilisin ) diyor yapıcagın işlem ; Yetkimi Sizden Öğrenicek Değilim Derim.
Sunucuda bir oyuncu ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagın işlem ; Hile Kullanıyorsa Ban Atarım , Ama eğer bugsa o bugu düzeltir ve onu uyarırım [ BUGU KULLANMAMASI İÇİN ]
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde (küfür) ediyor yapıcagın işlem ; Mute Atmak Olucaktır.
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde ( insanları kandırdıgını ) görüyorsun yapıcagın işlem ; Dolandırıcılık Vs. den Banlıyabilirim. Veya Warn Atarım.
Sunucu açıldıktan sonra kendine yeni bir hesap açıcakmısın ( oyuncu olarak ) ; Tek Hesabım PioneTR :=)
Sunucuda arkadaşların geldigi zaman senden bir şey istedigi zaman diyicegin yazı ; Arkadaşım , Kardeşim Dahi olsa bir şey vermem.
Diyelim ki bir oyuncu sana gelip diyorki ben vip alıcagım yazıcagın yazı ; Site Var ise Siteye yönlendiririm yok ise Kurucu ile iletişime geçiririm
Diyelim ki bir oyuncu bütün yetkililere küfür ediyor yapıcagın işlem ; 500m Mute Veya Ban olucaktır.
Diyelim ki Ticket görevlisin ve site ticketında adam küfür ediyor yapıcagın işlem ; Mute Atmak Olur.
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir moderatör bütün siteyi bozmaya çalışıyor panelden yapıcagın işlem ; Yetkisini Alırım Ve Kurucu İle Konuşurum.
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir yetkili sana gelip diyor ki ben sunucuyu batırmaya çalışıcam benimle olurmusun yapıcagın işlem ; Böyle Birşeye Asla İzin vermem ve bu konuyu kurucu ile konuşurum.
Diyelim ki Ticket görevlisin ve oyuncu veya vip kredi ile Vip alıcak veya kasa yazıcagın yazı ; Siteye Yönlendiririm.
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde açık gördün yapıcagın işlem ; Kapatmak Olur , Üstesinden gelemez isem Kurucu Veya Admine Danışırım.
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam bug yapıyor yapıcagın işlem ; Bug ise düzeltir ve onu uyarırım. [ BUGU KULLANMAMASI İÇİN ]
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Ban Atarım.
Diyelim ki Oyunda (Hard) Sky Block'da adam arena'da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Ban Atarım.
Diyelim ki Oyunda (Hard) Factions'da adam lapis - arena da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Ban Atarım.
Buraya kadar doldurdugun için teşekkür ederiz, Şimdi ise kısa bilgiler istiyecegiz.
Minecraft Orjinal mi ; Hayır Dosyalarda bazı hatalar oldugu için crack indirmek zorunda kaldım.
Hiç sunucu açtın mi ( bilindikse isimleri ) ; Evet yani 1 , 2 kere açtım ancak tutmadığı için kapatmak zorunda kaldım.
Güvendigin kaç tane arkadaşın var ; Babama bile güvenmem.
Oyun içerisinde veya ticket da yazı tipin çok düzenlimi ; Düzenle Fazla ilgilenirmiyim bilemiyorum ancak elimden geldiği kadar düzenli yapmaya çalışacağımdan emin ola bilirsiniz.
Komut bilgin var mı ; %85 diyebilirim.
Moderatör ne işe yarar ? ; Kurucu , Admin vs Arkadaşlar olmayınca devreye giren şey moderatör'dür. elimden ne gelirse yapmak için hazırım.
Neden Moderatör ? ; 3 - 5 yıldır moderatörlük yaptım ve seviyorum...
/ İYİ FORUMLAR /