Kapalı

Liwany

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
En iyi cevaplar
0
MOD
İsim ve Soyİsim ; Taha Kaya
Nerelisin ; Sakarya
Kaç Kardeşsin ; 2
Günlük kaç saat aktif olabilirsin ; 6-9
Microfonun var mı ; Var
Hotmail adresin ; [email protected] | [email protected]

Sunucuda sana gelip ''***'' Moderatörü diyor yapıcagın işlem ; Mute Atarım | 1 GÜN Veya Sınırsız
Sunucuda bir oyuncu gelip ( sana sen nasıl yetkilisin ) diyor yapıcagın işlem ; FNasıl Yetkılı Olduğum Sana Kalmaz Oyununu Oyna Derim
Sunucuda bir oyuncu ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagın işlem ; Sunucu Kuralına Göre Ban Atarım . [ SÜRE ]
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde (küfür) ediyor yapıcagın işlem ; Sunucu Kuralına Göre Mute Atarım . [ SÜRE ]
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde ( insanları kandırdıgını ) görüyorsun yapıcagın işlem ; Jail Varsa : Jail Yoksa : Ban [ SÜRE ]
Sunucu açıldıktan sonra kendine yeni bir hesap açıcakmısın ( oyuncu olarak ) ; Yetkili Olursam Yetkili Hesabımda Oynarım Ama Oynamak İçinde Belki Açarım
Sunucuda arkadaşların geldigi zaman senden bir şey istedigi zaman diyicegin yazı ; Kusura Bakmayın Veremem . Sunucunun Kuralları Böyle

Diyelim ki bir oyuncu sana gelip diyorki ben vip alıcagım yazıcagın yazı ; Site Varsa site adresini veririm yoksa Kurucu'ya Yönlendiririm
Diyelim ki bir oyuncu bütün yetkililere küfür ediyor yapıcagın işlem ; BAN!!
Diyelim ki Ticket görevlisin ve site ticketında adam küfür ediyor yapıcagın işlem ; Ticketi Silerim Oyuncuyuda Banlarım
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir moderatör bütün siteyi bozmaya çalışıyor panelden yapıcagın işlem ; Önce Tüm Perm'lerini Alırım Sonra Banlarım . Sitenin Panel Şifresini biliyorsa Degiştiririm .
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir yetkili sana gelip diyor ki ben sunucuyu batırmaya çalışıcam benimle olurmusun yapıcagın işlem ; Onla olmam . Tüm Yetkilerini Alır Banlarım . Banlamadan Önce Kanıt Olsun Diye { SS } Alırım
Diyelim ki Ticket görevlisin ve oyuncu veya vip kredi ile Vip alıcak veya kasa yazıcagın yazı ; Bunu Fazla Anlamadım Ama Siteye Yönlendiririm .
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde açık gördün yapıcagın işlem ; Açığı Kapatmaya Çalışırım Perm'imin Üstünde Bir Açık'sa Kurucuya Haber Veririm.
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam bug yapıyor yapıcagın işlem ; ADAM BANA ACI BANA DEMEDEN BANLARIM.
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Sunucu Kuralına Göre Banlarım. [ SÜRE ]
Diyelim ki Oyunda (Hard) Sky Block'da adam arena'da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Sunucu Kuralına Göre Banlarım.[ SÜRE ]
Diyelim ki Oyunda (Hard) Factions'da adam lapis - arena da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Sunucu Kuralına Göre Banlarım[ SÜRE ]

Buraya kadar doldurdugun için teşekkür ederiz, Şimdi ise kısa bilgiler istiyecegiz.

Minecraft Orjinal mi ; Eskiden Orjinal'di Minecraft.net'e Bi Ara saldırı olduğu İçin Kapatıldı .
Hiç sunucu açtın mi ( bilindikse isimleri ) ; Açtım [ MadNetwork - Ortak ] | Survival [ KolayNW - Ortak ] |
Güvendigin kaç tane arkadaşın var ; Saysam Bitmez.
Oyun içerisinde veya ticket da yazı tipin çok düzenlimi ; / Evet Yazıları Güzelleştirmeye Özen Gösteririm \
Komut bilgin var mı ; Var . Plugin Paketi Editleme Ustasıyım . Skript Düzenleme v.b İşlerle Uğraşırım .
Genelde Yaptığım Yetkiler ADMIN - MOD Olur Build Geliştirme Zekam'da İyidir

Moderatör ne işe yarar ? ; Moderator Bir İş yerindeki Sekreter Gibi Bir şeydir . Admin Gibi Yetkililerin Olmadığı Zamanlar Veya Kurucuların Olmadığı Zamanlar Devrede O Vardır . Bi Tür Rehberin Babası Gibi Bişeydir .

Neden Moderatör ? ; Alcak Başka bir şey Yok Yaşım Buna Yetiyor
ALINDINIZ.

AlperenIlhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
REHBER
İsim ve Soyİsim ; Alperen Milaloğlu
Nerelisin ;Tokat
Kaç Kardeşsin ; 2
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin ; 3-5
Microfonun var mı ; Var
Sunucuda olmasan bile yinede bizimle konuşurmumsun ; Evet
Hotmail Adresin ; [email protected]

Sunucu da bir oyuncu size ne var ''***'' dedi yapıcagınız şey ; 5 dakka mute atarım devam ederse 2 ye katlarım
Sunucuda bir oyuncu size ( sen nasıl rehbersin ) dedi yapıcagınız şey ; Ne kusurum var diye sorarım ve kusurlarımı kapatmaya çalışırım
Sunucuda bir kişi ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagınız şey ; Ss alırım kurucuya bildiririm
Sunucuda (VIP size hiç ilgilenmiyorsun ) dedi yapıcagınız şey ; Kusura bakma derim oyuncularla ilgilenmeye çalışırım o vip diye ona daha çok insanlık yapmam herkese eşit davranırım
Sunucuda bir oyuncu size durmadan ( küfür ediyor ) yapıcagınız şey ; Neden bana küfür ediyosun derim ve mal gibi küfürler ediyosa 5 dk büyük küfür ediyosa 30 dakka mute atarım her devam ettiğinde 2 ye katlarım
Sunucuda (VIP size küfür ediyor ) yapıcagınız şey ; Herkese yaptığım gibi küçük küfür ise 5 dk büyük küfür ise 30 dakka mute atarım ve her devam ettiğinde 2 ye katlarım

Diyelim ki ( OP Factions veya OP Sky Block ) çok kişi var bunu gördüğün halde yapıcagın şey ; Anlamadım fakat anladığım kadarıyla gördüğüm herkes ile ilgilenmeye çalışırım
Diyelim ki ( Bir Rehber sana laf atışına giriyor ) bunu görüp yapıcagın şey ; Hiç bulaşmam ss alırım kurucuya şikayet ederim
Diyelim ki ( Rehbersin ve gamemode 1 var ) yapıcagın şey ; Kurucuya ben gamemode 1 e geçebiliyorum bu yetkimi alın derim çünkü herkese eşit adalet
Diyelim ki ( Sunucuda herkes sana gelip laf yapıyor ) yapıcagın şey ; Neden bana laf ediyosunuz ne hatam var derim

Discord gurubunda adım --CHOUSE--

PioneTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MOD
İsim ve Soyİsim ; Ahmet De***
Nerelisin ; Ankara
Kaç Kardeşsin ; Sadece Ben
Günlük kaç saat aktif olabilirsin ; 6 - 7
Microfonun var mı ; Var
Hotmail adresin ; [email protected]

Sunucuda sana gelip ''***'' Moderatörü diyor yapıcagın işlem ; Yetkiliye Küfürden 30 Dakika Mutelerim.
Sunucuda bir oyuncu gelip ( sana sen nasıl yetkilisin ) diyor yapıcagın işlem ; Yetkimi Sizden Öğrenicek Değilim Derim.
Sunucuda bir oyuncu ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagın işlem ; Hile Kullanıyorsa Ban Atarım , Ama eğer bugsa o bugu düzeltir ve onu uyarırım [ BUGU KULLANMAMASI İÇİN ]
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde (küfür) ediyor yapıcagın işlem ; Mute Atmak Olucaktır.
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde ( insanları kandırdıgını ) görüyorsun yapıcagın işlem ; Dolandırıcılık Vs. den Banlıyabilirim. Veya Warn Atarım.
Sunucu açıldıktan sonra kendine yeni bir hesap açıcakmısın ( oyuncu olarak ) ; Tek Hesabım PioneTR :=)
Sunucuda arkadaşların geldigi zaman senden bir şey istedigi zaman diyicegin yazı ; Arkadaşım , Kardeşim Dahi olsa bir şey vermem.

Diyelim ki bir oyuncu sana gelip diyorki ben vip alıcagım yazıcagın yazı ; Site Var ise Siteye yönlendiririm yok ise Kurucu ile iletişime geçiririm
Diyelim ki bir oyuncu bütün yetkililere küfür ediyor yapıcagın işlem ; 500m Mute Veya Ban olucaktır.
Diyelim ki Ticket görevlisin ve site ticketında adam küfür ediyor yapıcagın işlem ; Mute Atmak Olur.
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir moderatör bütün siteyi bozmaya çalışıyor panelden yapıcagın işlem ; Yetkisini Alırım Ve Kurucu İle Konuşurum.
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir yetkili sana gelip diyor ki ben sunucuyu batırmaya çalışıcam benimle olurmusun yapıcagın işlem ; Böyle Birşeye Asla İzin vermem ve bu konuyu kurucu ile konuşurum.
Diyelim ki Ticket görevlisin ve oyuncu veya vip kredi ile Vip alıcak veya kasa yazıcagın yazı ; Siteye Yönlendiririm.
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde açık gördün yapıcagın işlem ; Kapatmak Olur , Üstesinden gelemez isem Kurucu Veya Admine Danışırım.
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam bug yapıyor yapıcagın işlem ; Bug ise düzeltir ve onu uyarırım. [ BUGU KULLANMAMASI İÇİN ]
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Ban Atarım.
Diyelim ki Oyunda (Hard) Sky Block'da adam arena'da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Ban Atarım.
Diyelim ki Oyunda (Hard) Factions'da adam lapis - arena da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Ban Atarım.

Buraya kadar doldurdugun için teşekkür ederiz, Şimdi ise kısa bilgiler istiyecegiz.

Minecraft Orjinal mi ; Hayır Dosyalarda bazı hatalar oldugu için crack indirmek zorunda kaldım.
Hiç sunucu açtın mi ( bilindikse isimleri ) ; Evet yani 1 , 2 kere açtım ancak tutmadığı için kapatmak zorunda kaldım.
Güvendigin kaç tane arkadaşın var ; Babama bile güvenmem.
Oyun içerisinde veya ticket da yazı tipin çok düzenlimi ; Düzenle Fazla ilgilenirmiyim bilemiyorum ancak elimden geldiği kadar düzenli yapmaya çalışacağımdan emin ola bilirsiniz.

Komut bilgin var mı ; %85 diyebilirim.

Moderatör ne işe yarar ? ; Kurucu , Admin vs Arkadaşlar olmayınca devreye giren şey moderatör'dür. elimden ne gelirse yapmak için hazırım.

Neden Moderatör ? ; 3 - 5 yıldır moderatörlük yaptım ve seviyorum...

/ İYİ FORUMLAR /

Son düzenleme:

efsominecraft2142

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak Kardeşim Sana 1 Şey Diyeceğim 1 Form Wombo Craft Türkiyeye Ait Ve Sözleşme Yatmakta Büyük Cezalar Ödersin Söyliyim