iCagriStrqfe
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederiz sunucumuz güncel bugün saat 8 de etkinlik yapacağız sunucuda
Teşekkürler.Güzel Ve Başarılı Bir Sunucu
begendim guzel sunucuEkli dosyayı görüntüle 190649
Reduxcraft OpSkyBlock ailesi olarak sizler için durmadan çalışıyoruz.Oyunun tadını çıkarmanız için uğraşıyoruz ve bu yolda başarılı olacağımıza inanıyoruz.Sunucumuzdaki yepyeni sistemler ekliyoruz ve geliştirmeler yapıyoruz.Ekli dosyayı görüntüle 190651Ekli dosyayı görüntüle 190650
sizler için sunucumuzda dengeli ekonomi ve level sistemleri ayarladık ve düzenlemeler yapmaya devam ediyoruz.Konu tasarımı en kısa zamanda güncellenecektir.Eğlenmek için aşşağıdaki ip e gelebilirsiniz.
İp:reduxcraft.keyubu.com
site:reduxcraft.denince. biz
Teşekkür ederiz ilgileriniz için.Sunucu güzel lag yok ping yok çok iyi bir sunucudur
Merhaba ben yetkili başvurusu yapcam web sitenizde discord sunucumuza gelin yazmışsın fakat discord sunucunuz hakınnda bir yer bulunmamaktadostum sunucumuza düzgün ve medeni bi şekilde eleştirilerini yaparsan çok memnun oluruz.
Dostum sunucu admini benim ban yediysen illa haklı olduğumuz bi sebep vardır.konu tasarımı alıntıdır aynısından bende var discordunuza alıntıdır yazınca RCND adlı admininz banladı![]()
haklı olduğun sebeb 2 kelimeyle beni banlamaksa? Plugineriniz MehmeTADN böyle ayrılır sizden dostumDostum sunucu admini benim ban yediysen illa haklı olduğumuz bi sebep vardır.
Sunucumuz hakkında burda eleştirilerini beğenip beğenmediğin yerleri söyleyebilirsin.Sizi tanımıyorum formumuzu amacı dışında kullanmassanız müteşekkir olurumŞimdi Kendin Düşün Dostum Elimde Senin MehmeTADN a yazdığın ss lerde var