Karakalem çalışmaları ep.3

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Herif kullanacağım 46. nicki şimdiden bildi geleceği görebiliyor bu.

++ AWESOME. AWESOME. AWESOME! SUGOII!!

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani ben lise 1 de yarışmaya katılıcam resim hocası kazanıcağımı bildiği halde bana kayıt bitti dedi sonra baktım bana dedikten 1 hafta sonra kayıt bitmişti şimdi okulda görüyorum da hiç yüzüne bile bakmıyorum bazen geliyor diyo ömer derse gelsene lise 1 lere karakalem dersi ver hiç takmıyorum bile bide o sene bana 0 vermişti resimde
Bazı hocalar kafadan sorunludur.Hiç kimse benden daha iyi olamaz beni geçemez diye.Ama bizim hoca öyle değildi çok iyiydi.Kendisi söylemesi ayıp İnegöl Belediye Başkanının öğretmeniydi. B) O ayrı bir konu.birçok resim yarışmasında birinciliği vardı.

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Herif kullanacağım 46. nicki şimdiden bildi geleceği görebiliyor bu.

++ AWESOME. AWESOME. AWESOME! SUGOII!!
.d tabi canım .d
Bazı hocalar kafadan sorunludur.Hiç kimse benden daha iyi olamaz beni geçemez diye.Ama bizim hoca öyle değildi çok iyiydi.Kendisi söylemesi ayıp İnegöl Belediye Başkanının öğretmeniydi. B) O ayrı bir konu.birçok resim yarışmasında birinciliği vardı.
Bize öyleleri denk gelmez .d ingilizce hocası olmasa okulu bitiricem de herneyse. hak yenmemeli.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç unutmam resim çizmemi bırakan olayı.Resim yarışmasına katılmıştık ben ve bir abi ile beraber.Biz 70 kişi içinden 4. - 5. olduk hoca asla söylemedi bize kimin 4. kimin 5. olduğunu.Ve bizim resimlerimize bu resimleri bu çocuklar çizmemiş diyerek bize düşük not vermişlerdi.Ayrıca çok büyük haksızlık vardı yarışmada.Yarışma birincisi özel okuldan bir kızdı yaptığı resim ise 2 koca papatya bir kulübe iki yeşil tepe bir gök kuşağı 2 basit bulut bir çöp kız yerdeki çöpü alıp geri dönüşüm kutusuna atıyor. Konu çevre kirliliğiydi.Bizim resimlerimiz de bir tek kendi resmimi hatırlaya biliyorum abinin resimini hatırlayamıyorum.Ben de ise İnegöl'ün saat kulesi (Orası caddedir Devlet hastanesi falan oradadır.) hemen kulenin karşısın da ki havuz cadde deki arabalar sokakta ki nisanlar yerlere tükürüyor yere çöp atıyorlardı ve hiç biri çöp adam değildi düzgünce çizilmiş insanlardı her şey güzelce yapmıştım her türlü detayı yapmıştım en ufak detayı bile kaçırmamıştım. (Gölgelendirme ışık vb.) ve hakkım yenildi bu resimi bu çocuk yapmamış diye puanım düşürüldü basit ana sınıfı düzeyin de bir çocuğun yapa bileceği bir resim birinci olmuştu.O gün yemin ettim bir daha resim çizmeyeceğim diye.

Ben ana sınıfındayken de böyle olmuştu aslında bu bana sürekli oldu.Kazanana çeyrek altın mı ne vereceklerdi.Yarışmayı asıl ben kazanmışım fakat 8. olan kızın anası okul aile birliğin de diye o kızı birinci yapmış kul hakkı yiyenler.(Bunu hoca anneme söylemiş.)

Yani ben lise 1 de yarışmaya katılıcam resim hocası kazanıcağımı bildiği halde bana kayıt bitti dedi sonra baktım bana dedikten 1 hafta sonra kayıt bitmişti şimdi okulda görüyorum da hiç yüzüne bile bakmıyorum bazen geliyor diyo ömer derse gelsene lise 1 lere karakalem dersi ver hiç takmıyorum bile bide o sene bana 0 vermişti resimde

üzüldüm bunları okurken :(

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu an da yeni bir hobim var.Okçuluk. Neredeyse 4 yıldır bununla haşır neşirdim.Sıkıyorsa bunda da haksızlık yapsınlar da göreyim bakalım.Attığın ok gider hedefe girer bununla oynanılması imkansızdır.
Okta gps var derler .d onlardan her şey çıkar bende parkour la uğraşıyorum arada sırada