Karanlığın Dönüşü | Minecraft Filmi

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Seni öperim @ErenBeyazkurt :(
İlk konuda ki mesajım;

[DOUBLEPOST=1432588123,1432587427][/DOUBLEPOST]
Bence eğer sırada bir planınız yoksa bu başarıyı bir de modern bir kısa filme taşımalısınız. Modern derken yani şimdi bu genel olarak hepimizin orta çağ olarak tanımladığı şekildeydi. Bence bir banka soygunu olsun bankada çalışan iki sevgili olsun ve soygunda kız kaçırılsın sevgiliside taa bankadan hırsızların peşine düşsün yine bu filmde ki gibi bol aksiyon olsun kılıçları jop gibi yapabilirsiniz mesela veya Kukri,Pala gibi yapabilirsiniz. Daha bol aksiyon daha bol bu filmin sonundaki gibi patlama sahneleri yapabilirsiniz. Bence bu tür modern hayatı yansıtabilecek çalışmalarda iyi zevk verir bize.
Kukri şart ama pala milli silahımız daha öncedir
#Palayasahipçıkalım

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vallaha ne diyeyim... Tekrardan MÜTHİŞ diyorum. Biz Türklerin aslında ne kadar iyi filmler yapabileceğini senin filmin ile anladım. Eskiden "MC Türk filmi" kelimesini duyunca dandik dandik filmler aklıma gelirdi. Artık içimdeki bu düşünceyi değiştirdiğin için hem teşekkür ederim hemde tebrik ederim :)...

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türklerden bunu beklemezdim.İlk kez böyle bir minecraft filmini beğendim.Film süperdi hikayeden tut görsel efektlere kadar.İzlyicileride sıkmamak için video toplam 15 dakika yapmanda ayrı bir hoş.Tebrik ederim ikinci filmini bekliyorum.

(15 dakika boyunca sıkılmadan izledim -_-)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İyiydi iyi.
Asıl iyi yapan kullandığın ses ve efektler olmuş. Dövüş sahnelerini beğendim. Biraz daha zorlayıp yabancı dillere de çevirirsen iyi bir adım atabilirsin, onca kanal gördüm ama senin gibi animasyon ve efekte önem verenini görmedim.
Bir de acaba kitabın içinde yazan o latince çakması yazının türkçesi var mı yoksa sen mi uydurdun .-.
Edit: Adamı göklere çıkartmayın baskı altında kalır performans düşer :(