KasirgaNW | Pes Etmeyen Sunucu | 1.7 - 1.8 | /VipRenk | Chat Sesi | Efsun

LetsGo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Mehrhaba değerli forum üyeleri,
Sunucu Hakkımızda daha iyi bir bilgi almak için ve oyun içindeki eğlencenize burdan öğrenebilirsiniz.

Kişi sayısı : 80
Sunucu Rami : 6GB
Sunucu Türü : Factions
Hosting : Rabisu
Sunucu Adresi : KasirgaNW.Rabisu.Com
Lokasyon : Türkiye

YETKİLİLER:

xHappLookTR (Kurucu,Skripter,Builder,Destek Ekibi)

HappLookTR (Admin,Youtuber,Destek Ekibi)
(Youtube Kanal : HappLookTR)

Biz sadece size en güzel şekilde oyun keyfini yaşatmak için çalışıyoruz
eğer sende bu eğleneceye katılmak istiyorsan bizi tercih edebilirsin.

İlk amacımız eğer sunucunun parası çıkıp ve fazlasını kazanırsak bir kuruma bağış yaparak hastalıkla mücadele eden arkadaşlarımıza yardım etmek hastalık dediğim herhangi bir hastalık olabilir.

Diğer Sözleri Size Bırakıyorum...

Lapissiz Faction Keyfi Her An GELEBİLİR...

Kanal Benim Değildir.

İkinci Tanıtım Videomuz...

Son düzenleme:

Resurft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çakma Featherboard kullanmayın. (Kontrol edildi!)
Sebeb #1: Sunucunuz çöküyorsa kullandığınız featherboard leak, eski, hatalı olduğundan dolayı.
Sebeb #2: Bunlar genellikle bir kişi tarafından satın alınır ve kodları açılır. Açılan kodlarla hiçbir şekilde oynanılmaz sadece içine küçük Trojan Yazılımları yüklenir ve kullanıma hazır hale gelir. Kişi bu pluginleri sunucusuna kurduğu zaman Trojan sunucu hakkında bilgi toplayıp Leak (Null)'unu çıkartan kişiye E-Posta yoluyla bütün bilgileri sızdırır. Bu sunucunuzun bir nevi hacklenmesi.
Not #1: Orijinal plugin/eklenti genellikle Spigotmc.org sitesi üzerinden Resources bölümünde Premium kategorisi altında satılmaktır. Burada ki pluginler gerçek Developer (Yazılımcı) tarafından yazılmaktadır.

LetsGo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çakma Featherboard kullanmayın. (Kontrol edildi!)
Sebeb #1: Sunucunuz çöküyorsa kullandığınız featherboard leak, eski, hatalı olduğundan dolayı.
Sebeb #2: Bunlar genellikle bir kişi tarafından satın alınır ve kodları açılır. Açılan kodlarla hiçbir şekilde oynanılmaz sadece içine küçük Trojan Yazılımları yüklenir ve kullanıma hazır hale gelir. Kişi bu pluginleri sunucusuna kurduğu zaman Trojan sunucu hakkında bilgi toplayıp Leak (Null)'unu çıkartan kişiye E-Posta yoluyla bütün bilgileri sızdırır. Bu sunucunuzun bir nevi hacklenmesi.
Not #1: Orijinal plugin/eklenti genellikle Spigotmc.org sitesi üzerinden Resources bölümünde Premium kategorisi altında satılmaktır. Burada ki pluginler gerçek Developer (Yazılımcı) tarafından yazılmaktadır.
Bizi Bilgilendirdiğin İçin Teşekkür ederiz.
Hemen Kaldırıyoruz...

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Resim çekerken neden ayarları yükseltmez ki insan, Ve neden faction sunucu için tanıtım videosunda her warpı gösterir ? yanlız o ses efektleri fikri hoşuma gitti kolayca yapılabilir ama iyi fikir.

BorisVavilov

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sanırım Minecraft Türkiye 2.0 Temasını kullanıyosun, Gamer teması kullananlarda yazı gözükmüyor güncellemeni öneririm.

LetsGo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sanırım Minecraft Türkiye 2.0 Temasını kullanıyosun, Gamer teması kullananlarda yazı gözükmüyor güncellemeni öneririm.

Renkleri Değiştirirrim Teşekkürler :)

Teşekkürler Sağolun :)
Resim çekerken neden ayarları yükseltmez ki insan, Ve neden faction sunucu için tanıtım videosunda her warpı gösterir ? yanlız o ses efektleri fikri hoşuma gitti kolayca yapılabilir ama iyi fikir.
O Youtube Kanalı Zaten Benim Değil Ben Sadece Kurallarda Yazanı Koydum :)

Yazı Renkleri Değiştirilmiştir

_Kola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lapis değişti !!
Lapis Kasası LapisCoin ile Lapis Kazma alma ve birçok özellik sunucuya gelip bakabilirsiniz <----
Oyundaki Lag %0

KasirgaNW.rabisu.com