KasirgaNW | Pes Etmeyen Sunucu | 1.7 - 1.8 | /VipRenk | Chat Sesi | Efsun

LetsGo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Güncellendi /Warp Kasa Eklendi /warp RutbeHammadde'nin Yenisi Yapılıyor!

_Kola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
+güncel yeni coin sistemi eklendi efsanee bu fırsatı kaçırma +15te vip çekilişi <---

Bot Ferdi isimli akıllı bot eklendi saat kaç naber alım varmı gibi çeşitli sorulara cevap veriyor

Güncelllllll +15 kişide vip çekilişi

Durmak Yok +15te VIP Çekilişi ve rain event!

+Güncel Sunucu

LetsGo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yeni Warplar Gelyor Beklemede Kalın

Konu Güncellendi!

PvP Maden EKLENDİ

LetsGo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Chat sesi nası oluyor ?
Efendim şöyle oluyor bazı sunucularda olmayan pluginler veya bukkitin kendi sitesinden kaldırılmış bazı pluginler vardır bunların bazıları yarayışlı bazıları sunucunun kötü duruma gitmesini sağlayan pluginlerdir.
Bu Plugin Nadir olarak görülen bir plugindir adı ise (MoreSounds)'dur
Chata bir şey Yazdınız Ve Tık Diye Bir Ses Geliyor Başka Birisi Yazdığındada Öyle Bir Ses Geliyor.

Sunucuya girmeyin insanın emekleriyle oyanıyor
İnsanların konularını baltalamazsan sevinirim,
Önceden Kurucumuzdun Ama Sen Kendin Ayrıldın Bunu Veya Bu Kavgayı Devam Ettirmeye Gerek Duymuyorum.
Lütfen Konumuzu Baltalamayınız.

_Kola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Efendim şöyle oluyor bazı sunucularda olmayan pluginler veya bukkitin kendi sitesinden kaldırılmış bazı pluginler vardır bunların bazıları yarayışlı bazıları sunucunun kötü duruma gitmesini sağlayan pluginlerdir.
Bu Plugin Nadir olarak görülen bir plugindir adı ise (MoreSounds)'dur
Chata bir şey Yazdınız Ve Tık Diye Bir Ses Geliyor Başka Birisi Yazdığındada Öyle Bir Ses Geliyor.

İnsanların konularını baltalamazsan sevinirim,
Önceden Kurucumuzdun Ama Sen Kendin Ayrıldın Bunu Veya Bu Kavgayı Devam Ettirmeye Gerek Duymuyorum.
Lütfen Konumuzu Baltalamayınız.
Ben mi ayrıldım :D güldürdün sunucudan beni banlayıp panel şifresini değiştiren kim acaba