İşlemci kötüdür ekran kartı ile çok videoyuSana katılmıyorum, bilgisayarım çok iyi olmasına rağmen fraps videoları kötü çekiyordu. Ayrıca bandicam'da 0 kasma var 120 FPS rahat
Baslata dxdiag yaz çıkan yere evet de ordan bakabilirsin[DOUBLEPOST=1394283912,1394283726][/DOUBLEPOST]bilgisayarozelliklerime nasi bakcam
Uzaydan ordan andromeda galaksisinden ordanda uzaylı gezegeninden AlienTalk 2 kullanılarak gönderildi.
Aynen sana katılıyorum çogu kişi bandicam kasmıyor fraps kasıyor desede bence fraps daha az kasıyorFraps da kasıyorsa bandicamda bilgisayara ne olur artık gerisini düşünmek istemiyorum.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bakınız.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yani saatlerce upload beklemeyin
Abone olmayı unutmayın.
Senin sistem bende olsa en iyi kanallardan olcak = ben[DOUBLEPOST=1394350194,1394349991][/DOUBLEPOST]12 GB RAM (yeni aldım xd), 2 GB Nvidia ekran kartı, i7 işlemciye sahip, Optifine (en üst düzey ayarlar) + Shader Mod + 512x doku paketi kullanarak FRAPS ile video çekmeyi deneyip, 50 FPS sabitlesem bile 80 FPS'de oynayan kişi: Ben
12 gb ne kadara aldın bide i7 yi ?12 GB RAM (yeni aldım xd), 2 GB Nvidia ekran kartı, i7 işlemciye sahip, Optifine (en üst düzey ayarlar) + Shader Mod + 512x doku paketi kullanarak FRAPS ile video çekmeyi deneyip, 50 FPS sabitlesem bile 80 FPS'de oynayan kişi: Ben
İyi günler kardesToplam 1800 $
hem frapsla video çekerken hemde ayarlar ful açık iken hemde x512 packte hemde shaderde 80 fps screenshot atarmısın? ekran kartın ne bu arada?Ama ilgilenmiyorum yani video çekmeyle falan ^^
Tam video çekmelik PC en var benden demesiAma ilgilenmiyorum yani video çekmeyle falan ^^
2 GB Nvidia ekran kartı yazmış zaten yukarda kardeshem frapsla video çekerken hemde ayarlar ful açık iken hemde x512 packte hemde shaderde 80 fps screenshot atarmısın? ekran kartın ne bu arada?
He işte o 2gblık 30-35 karttan hangisi?Tam video çekmelik PC en var benden demesi[DOUBLEPOST=1394370988,1394370931][/DOUBLEPOST]
2 GB Nvidia ekran kartı yazmış zaten yukarda kardes