Kasmadan nasıl video cekerim

KillJoyJR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şuana kadar hep FRAPS kullandım.Çokta memnunum.Görüntü kalitesi çok iyi.

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
minecraftta 1-2 frame lost ile video cekmek istersen PlayClaw adli bir program var lisansli kullaniliyor zamaninda bf3 den tut minecrafta kadar bircok video cektim elimde normal surumu var 20$ ulas bana ihtiyacin varsa ( steam den rust ile takas olur )

Ayberks3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bilgisayarozelliklerime nasi bakcam

Uzaydan ordan andromeda galaksisinden ordanda uzaylı gezegeninden AlienTalk 2 kullanılarak gönderildi.
Baslata dxdiag yaz çıkan yere evet de ordan bakabilirsin[DOUBLEPOST=1394283912,1394283726][/DOUBLEPOST]
Fraps da kasıyorsa bandicamda bilgisayara ne olur artık gerisini düşünmek istemiyorum.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Aynen sana katılıyorum çogu kişi bandicam kasmıyor fraps kasıyor desede bence fraps daha az kasıyor

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
12 GB RAM (yeni aldım xd), 2 GB Nvidia ekran kartı, i7 işlemciye sahip, Optifine (en üst düzey ayarlar) + Shader Mod + 512x doku paketi kullanarak FRAPS ile video çekmeyi deneyip, 50 FPS sabitlesem bile 80 FPS'de oynayan kişi: Ben

Ayberks3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
12 GB RAM (yeni aldım xd), 2 GB Nvidia ekran kartı, i7 işlemciye sahip, Optifine (en üst düzey ayarlar) + Shader Mod + 512x doku paketi kullanarak FRAPS ile video çekmeyi deneyip, 50 FPS sabitlesem bile 80 FPS'de oynayan kişi: Ben
Senin sistem bende olsa en iyi kanallardan olcak = ben[DOUBLEPOST=1394350194,1394349991][/DOUBLEPOST]
12 gb ne kadara aldın bide i7 yi ?

Ayberks3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0