Katliam Yaptım !! | Battlefield 4 TÜRKÇE | Playstation 4

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynen hocam salon koltuk geniş ekran rahatlık bunların hepsi konsol kültürü :D Mavi ekran derdin yok ay güncelleme gelmiş ekran kartıma yok. Ramim 800 mhz ama yeni aldıklarım 1600 çıktı uymadı derdi yok. Format derdi yok virüs derdi yok bu oyunu alacağım ama kasar mı derdi yok. buraya yazarım 3 sayfa yok yok diye. Ama dediğim gibi 2 platform ortamınıda hakimim ve konsolu tek geçerim. Kimseyede kullandığım sevdiğim cihazı çöp dedirtmem. Meseleye konsol oyunlarını bilgisayarda oynamak olarak algılayan ve sırf bu yüzden çöp diyen arkadaş. Al senin olsun infamous, knack killzone vb. 2 yıl beklemeye gerek yok şimdi verelim oynayın.
Ama şimdi PC'de COD : AW'de iyi gidiyor. :)
Onun dışında aynen katılıyorum stabil, sorunsuz mis gibi alın kullanın.
Orada olduğunu bile unutuyorsunuz.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aynen hocam salon koltuk geniş ekran rahatlık bunların hepsi konsol kültürü :D Mavi ekran derdin yok ay güncelleme gelmiş ekran kartıma yok. Ramim 800 mhz ama yeni aldıklarım 1600 çıktı uymadı derdi yok. Format derdi yok virüs derdi yok bu oyunu alacağım ama kasar mı derdi yok. buraya yazarım 3 sayfa yok yok diye. Ama dediğim gibi 2 platform ortamınıda hakimim ve konsolu tek geçerim. Kimseyede kullandığım sevdiğim cihazı çöp dedirtmem. Meseleye konsol oyunlarını bilgisayarda oynamak olarak algılayan ve sırf bu yüzden çöp diyen arkadaş. Al senin olsun infamous, knack killzone vb. 2 yıl beklemeye gerek yok şimdi verelim oynayın.
yazdıklarımın hepsini yanlış anlamışsın ama bu dediklerini unutmam :)
iyi oyunlar iyi forumlar tartışmanın daha fazla uzamasına gerek yok.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Videolarını Severek Denk Geldikce İzliyorum Başarılı Gidişatın Var Bu Videoda Güzel Olmuş :)
Ya tam bir cahilsin. Mesele konsol oyunlarını biligisayarda oynamak iste al doya doya oyna. Zaten konsola özel ne kadar meşhur bir oyun var ki ? Al onlarıda oyna mesele konsol oyunlarının bilgisayarda oynanabilmesi değil mesele hesap kitap meselesi. Ne güzel dmeiş kardeşim PS4 tak oyna. Bilgisayarda bi ekran kartı çıkıyor diğeri çat bir alt model oluyor. 2 konsol fiyatına aldığınız ekran kartı 3 ay sonra 2 alt model bi kart oluyor. Klavyesi rami hhddsi power supu ekranı kılı tüyü poposu herşeyi problem. Tam sistemi kurdun çat mavi ekran. veyahut forumlarda sistemim bu bu. acaba gta5 açar mı gibi yazılar. off yazarken bile kafam ağrıdı. Konsolu kıskananlar çamur atmayın. Kedi ciğer mundar üçlüsü yapıyorsunuz. Konuyu daha fazla dağıtma pc fanboyluğu yapma vesselam. Konuşacaksan video hakkında konuşalım.
PS3 Güzeldide PS4 De Online Oynamak Yıllık Ücretliymiş :S Tek Güzelliği Bozan Orası :p
Birde Ps Platformuna Yönelenin Parası Olması Lazım Malum Pc Platformda Oyunlar Çoğu Yerde %75 E Kadar İndirim Olabiliyor ve ( Çoğu Zaman Playstore Gibi Türk Firmalarında Görebiliyoruz Bunu ) Çoğu Yerde Bedava Oyunlar Çekilişler Olabiliyor Ama Bir Oyun Pc Platformda 90 TL İse Ps Platformda 220 TL Buda Çoğu Kullanıcıya Fazla Geliyor
Ps Gerçekten Rahat Kullanışlı Bir Cihaz Ama Pc Fiyat Bakımından Bakılırsa Daha Fazla İmkan Sunduğu İçin Performans Bakımından Aynı Performansı Alabileceğimiz Bir Pc Ps Nin 2 Katı Ve Çoğu Kişi Pc De Sadece Yok Grafiktir Yok AA Açayım Yok OC yapayım Yok CF Yapayım Yok 3-5 Yazılım Ekliyeyim Yok O Kartı Çıakrtıp Bu Kartı Ekliyeyim Performansım Artsın Gibi Modifiye Tarzı Meraklılar Olduğu İçin Ps Yi Seçmiyorlar

( Tartışmaya Girdiğimi Düşünmeyin Sadece Aklıma Takılanı Söyledim Tartışma Çıkarmazsanız Sevinirim :D )

ashpatson

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoyu izledim fakat anime mi anımsattı bana. COD 4 den sonra bozulmuştur yıkıma uğramıştır ve kendi görüşümce bitmiştir. COD AW de bunun en büyük örneklerinden birisi. Devir artık sosyalleşme paylaşma devri. Devir online oyunlar multiplayer savaşlar devri. COD her zaman multiplayer konusunda yerin dibine girmiştir. 140 küsür ps4 arkadaşım var hepsi cod aldı 1 hafta sonra kimseyi oynarken görmüyorum hepsi senaryoyu oynadı ve çok pişmanlar. GTA gibi bir oyuna online gelmişken COD multiplayer konusunda yerinde sayması tam bir saçmalık. Ya herşeyi geçtim grafiklerden bile kaybediyor oyun. Wolfteam'in yeni nesil hali gibi abi son oyunun grafikleri cidden rezalet. Single player codda oynanır biter. Hevestir geçer. Battlefield anlatılmaz yaşaşnır. Ben hala Bad Company2 oynuyorum arada . Niye ? Oyun efsane. Niye ? Multiplayer özelliği hala günümüzde ki birçok oyundan kat be kat güzel. COD bir kere özünden koptu önceden net kafelerde cod dediğimiz zaman akar sular dururdu. Fakat kendi benliğiniden koptu herhangi bir FPS oyunlarından birisi haline geldi. COD 1-2-3-4 bunlardan sonra başka kimliklere büründü. Fakat bakınız BFBC2 tam bir efsana kaç yıllık oyun ve yıkılabilirlik özelliği ilk bu oyunda çıktı ki bu özellik hala yeni nesil COD oyunlarında yok... Gülünç bir durum. Sonra BF3 geldi tam bir efsane üstünede BF3 ün biraz daha geliştirilmiş hali olan BF4 geldi. 2016 dada BF5 geliyormuş geliştirmeler başlamış. Gönül isterdi ki yeni nesil Bad Company 3 olsun fakat normal 5 geliyormuş.

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konsalların Kötü Yanı Oynanış Zorluğu Bana Göre Onlinede Aim Alamıyorum :D Ama Oynanış Ve Görüntü kalitesinden Cok İyidir Konsollar

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konsalların Kötü Yanı Oynanış Zorluğu Bana Göre Onlinede Aim Alamıyorum :D Ama Oynanış Ve Görüntü kalitesinden Cok İyidir Konsollar
Konsollarda fps oyununu hem iyi hem kötü gören var.
Bence dualshock a alışmış insan çok güzel keyfini çıkarır konsolda fps nin.

Bu arada görüntü kalitesi olarak ps4 ufak bir adım geridedir PC deki derinlik daha baskındır. Onun dışında AA olarak high FXAA kullanır konsollar.

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konsollarda fps oyununu hem iyi hem kötü gören var.
Bence dualshock a alışmış insan çok güzel keyfini çıkarır konsolda fps nin.

Bu arada görüntü kalitesi olarak ps4 ufak bir adım geridedir PC deki derinlik daha baskındır. Onun dışında AA olarak high FXAA kullanır konsollar.
Pcde Gta 5 i Ultrada oynamak İçin en az 2500 tl ödüyosun
Ps4 Te 1500 Tl !

M

MUHDE

Ziyaretçi
Konsol dediğiniz şey sadece oyunlar için yapılmış bir şeyciktir (tabi bazıları hariç) :(
Konsol almak için üretebileceğiniz bahaneler oldukca fazla (rahatlık v.s) :(
Konsol almamak için benim üretebileceğim bahaneler almak için ürettiğiniz bahanelerden daha fazla :( Bkz:
*Ben bir oyun oynarken sadece o oyuna odaklanabileceğim cihazlar veya ona benzer bir ortam lazım
*Ben bir oyun oynarken kullandığım cihazlarda çok fazla bind olmalı fazlasıyla
*Ben bir oyun oynarken oyun dışında birçok şeyi aynı anda yapabileceğim bir sistem olmalı
*Ben bir oyun oynarken ekrana yakın olmalıyım herşeyi net olarak görmeliyim pixel pixeline
*Oyun oynarken kullandığım kontrol etme araçları özürlü bir kullanıma sahip olmamalı
*Hertz oranı fps ile orantılı olmalı :(

Bunların hiç biri o konsol dediğiniz cihazda bulunmamakta :(
//Fail türkçe*

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konsol dediğiniz şey sadece oyunlar için yapılmış bir şeyciktir (tabi bazıları hariç) :(
Konsol almamak için benim üretebileceğim bahaneler almak için ürettiğiniz bahanelerden daha fazla :( Bkz:
*Ben bir oyun oynarken sadece o oyuna odaklanabileceğim cihazlar veya ona benzer bir ortam lazım
*Ben bir oyun oynarken oyun dışında birçok şeyi aynı anda yapabileceğim bir sistem olmalı
*Ben bir oyun oynarken ekrana yakın olmalıyım herşeyi net olarak görmeliyim pixel pixeline
*Oyun oynarken kullandığım kontrol etme araçları özürlü bir kullanıma sahip olmamalı

//Fail türkçe*
Ne Konsolmuş Be Tüm Konsolları Toplayıp Yakalımda Rahatlayın

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

//Fail türkçe*
Monitör ile oynarsın.
İlla TV'mi olacak ?

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konsol ile alakalı pek bilgim yok fps benim için hertz kadar önemlidir hertz de fps kadar önemlidir kısaca bunlar çok önemli bind sayısı fazla olmalı :(
Arkadaş Bunlara Önem Vereceğin Kadar Hayatına Önem Ver Öteki Tarafta Sana Bindleri Hertzleri Sormicaklar Biraz İmana Gel