Kb Ler Mb Ler Gb Ler Bir Engelmi... Tartışalım

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorsunuz Kb Mb Gb Gibi Sınırlar Vardır.
Bir Madde Karışımı Parçanın Böyle Bir Değeri Tanrı Tarafından Konulmuş Olamaz.
Böyle Bir Sınırlamayı Kaldırmak Mümkünmüdür?...

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanıyorum ki büyüklü küçüklü yazmalarının sebebi eğitim eksikliği. :( Hem böyle yazınca cümlenin cümle olduğu belli olmuyor.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hddnin çalışma mantığıyla başlamalıyız, hddlerin içinde manyetik disk ve kollar bulunur, diks sürekli dönerken kollar ileri geri giderek manyetik disk üstündeki veriyi okuyabilir veya üstüne yazabilrir. Bu mantıkla düşündüğümüz zaman hddlerin sınırları aslında çok geniş olur, kapasiteyi arttırmak için tek ihtiyacın olan daha hassas kollar ve disk, daha hassas olunca disk üzreine veriyi daha sık bir şekilde sığdırabilir ve hdd içindeki diskin boyutu sabit kalır, dakkar hassaslaştırmaya çalışırken diskin okuma ve yazma hızını düşürürüz, yani kapasiteyi arttırırken farklı şeylerden vazgeçmemiz gerekiyor. Acı olan sen bunu tek başına yapamazsın, hatta bir fabrikayla yapmak için bile çok hassas bir takıma, ortama ve geniş bir bütçeye ihtiyacın olacak.
Eğer bilgisayarının depolama alanını genişletmek istiyorsan daha fazla hdd alarak bağlayabilir, cloud servislerini kullanabilir ya da biraz para biriktirip NAS kurabilirsin.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Yazım dili ile dalga geçmek uyarı sebebi,ayrıca komik bir şekilde herkes birbirini uyarmış ama hatasız yazan yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Noktalama işaretlerinden sonra boşluk konuyor. :) Ama sıkıntı yok ben rica ettim. Dalga geçmedim. Çünkü bende bir zamanlar böyle yazmışımdır. Zararın neresinden dönersen kardır.
Biliyorum o kadar, işsizlik var sende sanki.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi