Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiçbir şey sonsuz değildir. Tek bir şey hariç.
Disk tasarrufuna bundan dolayı bu kadar önem veriyorum. Şuanda png ve jpg gibi dosya türlerini inceliyorum. Eğer başarabilirsem resim dosyalarını da küçültmeyi düşünüyorum.
Eğer okuma/yazma/indirme/yükleme vs. şeylerin hızını arttıramıyorsanız, dosyanın boyutunu küçültmeyi deneyin.
Hiçbir şey imkansız değildir.
Aslında sınırlama diye bir şey yok.(Tabii bence bu)Örneğin 1024 gigabyte 1 terabyte ediyorsa 1024 terabyte de başka bir depolamadan 1 adet oluşturur.Örneğin sayıların sınırsız olması gibi.Sen istediğin kadar 1024 terabyte ve de 1024 terabyte'nin oluşturduğu şeyi onunda oluşturduğu şeyi yap yap bitmez.Verdiğim örnek gibi bu depolama alanıda.Tabii ki de bu benim düşüncem ancak diğer herkesin de düşüncesine saygı duyarım.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.