Rus gamerler gibi rape face yaptın farkındayım. x)Böyle birşeyi gerçekleştirebilirsenne mutlu sana! (ve bana >)
Dediğim gibi kaliteyi düşürmek yetmiyor, yetseydi zaten sen client'ime pek fark etmiyor yazamazdın.kaliteyi artık abartılı seviyede düşürürsem kaldırabilir ama gözünde göreceği şüpheli xD
En büyük yapacağım çalışma java tabanlı oyunu exe tabanlı yapıp baştan aşağı oyunun daha hızlı çalışmasını sağlamak cünkü biliyoruzki java türü oyunlar daha yük bindiriyor...Dediğim gibi kaliteyi düşürmek yetmiyor, yetseydi zaten sen client'ime pek fark etmiyor yazamazdın.
Sende de aynı sonucun çıkması muhtemel. Grafik hesaplamalarını değiştirmelisin...
Java tabanlı bir oyunu exeye çeviremezsin, çevirebilmek için oyunu c++ olarak tekrar kodlaman lazım ki bunu yapabileceğini sanmıyorum...En büyük yapacağım çalışma java tabanlı oyunu exe tabanlı yapıp baştan aşağı oyunun daha hızlı çalışmasını sağlamak cünkü biliyoruzki java türü oyunlar daha yük bindiriyor...
Java tabanlı son sürüm minecraftı exe tabanlı yapmak kolay olmayacaktır ayrıca multiplayer calısmayabilir sadece single calısabilir ama eski pclered bile canavar gibi fps alırsınız.
exeye çevirdiğimde oyunun başka sunuculara bağlanabilmesi için java izni isticek onada çare aramam şart vs.
Hmm Mmh... İşin esprisi şurada Minecraftın grafikleri bir ps1 oyunu kadar gibi bir şey bir crysis3 değil bir battlefield 4 değil ama genede çok kasmasının saçma bir nedeni var bunun Java tabanlı olduğundan dolayı kastığını düşünüyorum çünkü yeterince optimize edilememiş bir oyun. Gerçi oyun değil, Java optimize edilememiş. Ben minecraftın grafiklerine sahip basit ilkel exe tabanlı oyunlarda canavar gibi FPS alırken MCde kasması komik derecede anormal. Aslında oyunun grafikleri kasan şey değil, bana kalırsa Java'nın fazla CPU'yu kullanmasından dolayı Ani FPS düşüşleri yaşanıyor mesela kazı yaparken. Bunu eski işlemciler üzerinde denedim şahsen. Mesela normal bir minecrafto ben inte core i3 m370 2.40 ghz 32 nm güçlü bir işlemcide normalde grafiklerde 350 FPS alıyorum ortalama. Ama lapise gidipte kazı yaptığım anda fpsin ani 70 bazen 35 lere düşmesi cidden javanın burada optimizasyon hatası bugu diyelim olduğunu açıklıyor. Bu tıpkı crysis 3 te olan bütün ayarları ultraya alıp amd r9 295x2 dünyanın en güclü ekran kartında bile 13 fps alması gibi yetersiz optimizasyondan kaynaklanıyor.Java tabanlı bir oyunu exeye çeviremezsin, çevirebilmek için oyunu c++ olarak tekrar kodlaman lazım ki bunu yapabileceğini sanmıyorum...
Oyunun kodları öyle birkaç satırdan ibaret değil çünkü. Herşeyi tekrar c++ kodlaması olarak yapman lazım ki bu da sağlam bir c++ bilgisi gerektiriyor.
C# olarak kodlarım deme sakın, C# da aynı java gibi performans problemi taşıyor.
Maalesef ki sorumu ya anlamıyorsun, ya anlamamak istiyorsun ya da anlamamazlıktan geliyorsun. Ben sana diyorum ki minecraft'ı exe olarak yeniden kodlayamazsın tek başına, sen diyorsun ki minecraft exede daha performanslı olur javaya göre...Hmm Mmh... İşin esprisi şurada Minecraftın grafikleri bir ps1 oyunu kadar gibi bir şey bir crysis3 değil bir battlefield 4 değil ama genede çok kasmasının saçma bir nedeni var bunun Java tabanlı olduğundan dolayı kastığını düşünüyorum çünkü yeterince optimize edilememiş bir oyun. Gerçi oyun değil, Java optimize edilememiş. Ben minecraftın grafiklerine sahip basit ilkel exe tabanlı oyunlarda canavar gibi FPS alırken MCde kasması komik derecede anormal. Aslında oyunun grafikleri kasan şey değil, bana kalırsa Java'nın fazla CPU'yu kullanmasından dolayı Ani FPS düşüşleri yaşanıyor mesela kazı yaparken. Bunu eski işlemciler üzerinde denedim şahsen. Mesela normal bir minecrafto ben inte core i3 m370 2.40 ghz 32 nm güçlü bir işlemcide normalde grafiklerde 350 FPS alıyorum ortalama. Ama lapise gidipte kazı yaptığım anda fpsin ani 70 bazen 35 lere düşmesi cidden javanın burada optimizasyon hatası bugu diyelim olduğunu açıklıyor. Bu tıpkı crysis 3 te olan bütün ayarları ultraya alıp amd r9 295x2 dünyanın en güclü ekran kartında bile 13 fps alması gibi yetersiz optimizasyondan kaynaklanıyor.
Grafik ayarlarını düşürmek o kadarda basit değil java kodlamada söyliyim. "Quality=3" kadar basit değildir.Maalesef ki sorumu ya anlamıyorsun, ya anlamamak istiyorsun ya da anlamamazlıktan geliyorsun. Ben sana diyorum ki minecraft'ı exe olarak yeniden kodlayamazsın tek başına, sen diyorsun ki minecraft exede daha performanslı olur javaya göre...
Beyler, bende mi sorun var onda mı... Hala ne demek istediğimi anlamamış. Ben sana diyorum ki, sen bu oyunu c++ ya da başka bir dilde kodlayamazsın. O kadar kodu c++ diline transfer edemezsin. Sen hala bana kalite diyip duruyorsun, buna başından savmak ya da doğruları söylediğim için çaktırmamak deniyor sanırım.Grafik ayarlarını düşürmek o kadarda basit değil java kodlamada söyliyim. "Quality=3" kadar basit değildir.
*Ve yine tek atar*P1 dos sistemi açarken bile yavaşlar biliyorsundur umarım
Sen windowsdan bahsediyorsun*