Kendi Fikirim Olan : Cube Survival Denemek İçin Gözat :)

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar bu aralar skyblock mapları falan cok kafayı bozdum .
Sonra dedim ben de böyle bir şey yapayım .
Yaptım :) Cok değişik ve eglenceli oldu .
Anakara ekledim ve maden falan kazma olabilecek ama tabi yeterli cobble stone biriktirmeniz lazım :)

Link budur :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mapın Görüntüsü

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak doğrusun :) İkinci olarak ilk mc edit programını kullanısım . Bu yüzden sadece cube survival'ın altını açtım adamlar kaçmasın diye. Sonra yan tarafların acık oldugunu fark ettim . Onları toparlayamayacagımı anladım ve anakaraya gidis oldugu konuya yansıttım :) yani maden falan ihtiyacınızı karsılamak için. Önerin için saol :)

Bora64

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım bende böle bir map yapmayı düsünüyorum nasıl mapi bir linkle indirtebiliyorsun yardım edersen sevinirim

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi Fikrin Mi :sırıtmak: Şakacı .

Eger önceden de böyle bir fikir yapılmışsa affola . Ama ben forumda böyle bir şey görmedim . Öncekinin linkini atabilirmisin bir inceleyeyim ?[DOUBLEPOST=1379317190,1379317140][/DOUBLEPOST]
Yine herşeye burnunu sokan liqud geldi.
Güzel olmuş ama maalesefki deneyemiyeceğim :(

Canın saolsun :) Konuya baktığın bile yeter .[DOUBLEPOST=1379317520][/DOUBLEPOST]
Arkadaşım bende böle bir map yapmayı düsünüyorum nasıl mapi bir linkle indirtebiliyorsun yardım edersen sevinirim

İlk olarak sana
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu siteye kayıt olman lazım . Kayıt oldugunda en yukarda "Upload"butonunu göreceksin.ona bastıgında "from computer"e tıkla. Küçük bir pencere cıkacak. Sol altta + işaretini göreceksin ona bas . Ekliyecegin dosyayı sec . Sonra o internete yukleyecektir . Sarı şerit doldugunda sana link verecek. Ona tıkla otomatik kayıt etmiş olacak. Forumda konu aç linki yapıştır . Arkadaslar linke tıkladıgında senin mapı indiriyor olacaklar. Yardımcı olabildiysem sevindim :)

Bora64

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Appdatadaki saves lardaki mapi mediafire yükleyebiliyorum ama bir arada tutamıyorum?

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce masaüstünde bir klasör aç ve saveste atmak istediğin mapı al (normal klasörde olacaktır ) onu al ve mediafire i açıp oraya upload et :) Eğer yapamazsan bir rehberi konuya çağıralım ?