hımm onu şimdi açıklamasam sürpriz olsunOteL Gibi OlmuşO Değilde İlk Resmin Sağındaki Yapıyı Merak Ettim Daha Hoş Duruyor
![]()
texturpack nedense kullanmayı sevmiyorum yapılarımıda ztn blok kullanımlarını falan ayarlayarak güzel gözükmesini sağlamaya çalışıyorumBöyle texturepack, shader kullanılmadığı halde güzel olan nadir yapılar vardır ya bu da onlardan...
malesef bunu kendi şehrimin içinde yaptım o yüzden şehrim tamamlanmadan bu mapi veremem ..Map linkini verir misin lütfen?
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şehrin tamamlanması bekleniyor...hımm onu şimdi açıklamasam sürpriz olsun[DOUBLEPOST=1391770974,1391770858][/DOUBLEPOST]
texturpack nedense kullanmayı sevmiyorum yapılarımıda ztn blok kullanımlarını falan ayarlayarak güzel gözükmesini sağlamaya çalışıyorumyorumun için çook sağol
)[DOUBLEPOST=1391771114][/DOUBLEPOST]
malesef bunu kendi şehrimin içinde yaptım o yüzden şehrim tamamlanmadan bu mapi veremem ..
Şehrin tamamlanması bekleniyor...
amann düşerse düşsün başka top mu yokTenis kortu Güzel düsünme fakat sacma cünkü toplar asagı düser D:Wqe
ahahaahaOtel 2 filmini burda çekmişler
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Malesef dedigim gibi kendi sehrimde yaptim ayriyeten baya bi isi var sehirin o yuzden veremem kusura bakmaÇok güzel olmuş link verirmisin.
teşekkürler değişikliği sewiyorumiyi fikir tenis kortu falantebrikler