Dışarda kar yağıyo okuldan düzgün arkadaşım da yokarkadaş bul dışarı çık koş parka git sosyalleş
ailenle vakit geçir bizim burda kar yağsa ben ailemi ikna eder kar topu oynardık yada akşam güzelinden bir sıcak çikolata içeriz aile herşeyin temelidir seni kötü etkilemez hep arkanı kollar başka ailen olmazDışarda kar yağıyo okuldan düzgün arkadaşım da yok
Ailemle hep kavga ediyorumailenle vakit geçir bizim burda kar yağsa ben ailemi ikna eder kar topu oynardık yada akşam güzelinden bir sıcak çikolata içeriz aile herşeyin temelidir seni kötü etkilemez hep arkanı kollar başka ailen olmaz
ozaman sen hiçbir şey yapamazsın ki ??Ailemle hep kavga ediyorum
Neden öyle dedin ki şimdiozaman sen hiçbir şey yapamazsın ki ??
ailenle kavgalıysan ne yapmayı planlıyorsunki git özür dile barışmaya çalış ailenle aranı yapNeden öyle dedin ki şimdi
Kavgalı olmak değil sorun hep kavga edip durmak. Arada bi küslük yok ki özür dileyip barışayım.ailenle kavgalıysan ne yapmayı planlıyorsunki git özür dile barışmaya çalış ailenle aranı yap
anladım ozaman yeni dostluklar edinKavgalı olmak değil sorun hep kavga edip durmak. Arada bi küslük yok ki özür dileyip barışayım.
mc deki bazı sw lerde çok iyi dostluklar kurabilirsinKavgalı olmak değil sorun hep kavga edip durmak. Arada bi küslük yok ki özür dileyip barışayım.