Kendi kendime konuşuyorum

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıdakiler çoğunu söylemiş :D Benim de bir tuzum olsun çorbada :) :
  • Kendine hedef belirle derim. Bu bir uğraş olabilir vs. Çünkü o hedefte bir sürü kişi ile tanışabilirsin. Mesela neredeyse hiç birinin ne sesini ne de yüzünü duymamış olsam bile internette bir sürü tanıdığım var. Zamanı geliyor oturup sohbet ediyoruz :) @Yigit1202
  • Seni rahatlatacak şeyler bul. İnsanlar ağırlıklı olarak rahat oldukları vakitlerde kendilerini ifade edebilir ve karşıdakini anlayabilirler.
  • Ailenle ortak bir yol bulmaya çalışın. Boş bir vaktinde yanlarına git. Otur yanlarında tv izliyorlarsa sen de izle. Ne bilim babana bir soru sor. Oradan sohbet açılsın vs :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bu forumda herkes arkadaşım sayılır.

bikkik,Gıcık olsamda Personinblack :D,CihanYlmzCR,MhmdAkgn ve sayamadığım birçok kişi.İsminiz yoksa pm atın ekliyem :D
Eğer bu forumdaysan herkes arkadaşındır.

Elbet tartıştığın olacaktır.Kardeşler arasındada olur.Birbirinizi döversiniz ama en sonunda özür dileyip sarılırsınız.
Burayı okul gibi düşün.Her sınıfta belirli bir kurallar vardır.Mesela Crowley sınıf öğretmenin.Moderatorlerde derslere giren öğretmenlerin.
Sınıfta ki gibi burdada kurallar vardır.(Kuralları çok bilmiş gibi anlatıyorum uyarılarıma bakabilirsin .s)

Falan filan hikayemi yazıcaz yahu üşeniyom

Arkadaş edinmek kolaydır.

MLP "Arkadaşlık Sihirlidir" dsa.das

Kısa ve öz olarak rehber hocanla konuşabilirsin.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşı falan boşver dersler bilgisayar oyunlari vb şeylerle asosyalleş. Düşünmek için sonsuz vaktin olur kişisel gelişimin için iyi olur asosyelleşmek. Mesela bişeyi değiştirdiğin zaman kimse görücek kötü oldu gibi bi derdin olmaz zamanla geliş ve öyle açıl dünyaya derim

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Kendi kendine konuşmak iyidir,bunu herkes yapar bende her zaman kendi kendime konuşuyorum,forumda arkadaşların bir pm(özel mesaj) kadar yakınında her zaman mesaj atabilirsin merak etme kimse seni terslemez burada abilerin kardeşlerin var,arkadaşlık iyidir.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıdakiler çoğunu söylemiş :D Benim de bir tuzum olsun çorbada :) :
  • Kendine hedef belirle derim. Bu bir uğraş olabilir vs. Çünkü o hedefte bir sürü kişi ile tanışabilirsin. Mesela neredeyse hiç birinin ne sesini ne de yüzünü duymamış olsam bile internette bir sürü tanıdığım var. Zamanı geliyor oturup sohbet ediyoruz :) @Yigit1202
  • Seni rahatlatacak şeyler bul. İnsanlar ağırlıklı olarak rahat oldukları vakitlerde kendilerini ifade edebilir ve karşıdakini anlayabilirler.
  • Ailenle ortak bir yol bulmaya çalışın. Boş bir vaktinde yanlarına git. Otur yanlarında tv izliyorlarsa sen de izle. Ne bilim babana bir soru sor. Oradan sohbet açılsın vs :)
haklısın hojam senle sohbet etmek çok zevkli

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Konunun troll olduğunu düşündüğüm için bu cevabı verdim
Görüş açına bir şey diyemem o konuda özgürsün fakat,gençler bunu son çözüm yolu olarak kullanabilir bu aklınızın bir köşesinde kalsın.Sadece sana söylemiyorum bunu tüm kardeşlerimize ve abilerimize söylüyorum.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Soyut İşlemsel Dönemi vakası gibi
Kendi Kendini sorgulandığı olduğu zamanlar oldu mu ?
Ben kimin ne için buradayım gibi ?
Eğer böyle şeyler oluyorsa buraya bir yaz bakalım çare bulayım sana :)
Aile hakkında biraz bilgi işitiyorum eğer vermek istemiyorsan orasına karışmayacağım ama çözüm arıyoruz bu bir psikolojik sorun