Kendi plugin paketinizi oluşturmak mı istiyorsunuz ? Kaçırmayın..

Bybomber

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Essential Ve Group Manager Kullaniyorum.Plugin Yarim Calisiyor.Mesela Tag Görünmüyor Chatte Adamlar Dost Klanlara (Ally)Ozel chate falan gecemiyor.Chest acamiyorlar furnance acamiyorlar yardim etsen süper olur :)

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Essential Ve Group Manager Kullaniyorum.Plugin Yarim Calisiyor.Mesela Tag Görünmüyor Chatte Adamlar Dost Klanlara (Ally)Ozel chate falan gecemiyor.Chest acamiyorlar furnance acamiyorlar yardim etsen süper olur :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şu konuyu incelemende fayda var. Ne yazık ki group manager kullanmıyorum.

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayarli PermissionEx Bulamadm Ondan Group Manager Kullaniyorum[DOUBLEPOST=1376046231,1376046189][/DOUBLEPOST]
Ogrenmek Ayip Degildir.Ogrenmemek Ayiptir.

Ben sana Eziksin ! Hiç bişi bilmiyosun demedimki ? Sadece birisi öğretsin dedim.Malum benle Konuşmuyosun o yüzden başkaları öğretsin dedim.

ErgonomicCrafter

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sİz En İyisisiniz Desem Yeridir AMa Siz Burdan ne Kazaniyorsunuz yada nerden gelir elde ediyosunuz parayla satığınız bisi varmi(almaya hazırım :D )

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sİz En İyisisiniz Desem Yeridir AMa Siz Burdan ne Kazaniyorsunuz yada nerden gelir elde ediyosunuz parayla satığınız bisi varmi(almaya hazırım :sırıtmak: )

Hiçbir gelirimiz yok. Amacımız insanlara yardımcı olmak, ilginiz için teşekkürler. http://img.****************/upfiles/smiley/cook.gif

Spacebukkit web paneli konusu eklenmiştir.