Kendi Yu-Gi-Oh kartlarınızı yapın!

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kebap ezer geçer aga bu sincap bozuntusunu. :D
Ip'ni aldım dünyayı feth etmeye başladığımızda senin derini yüzdüreceğim Sincap bozuntusu atalarımıza ve ırkımıza lanet getirmiş bir kelime :D
I like trains kartı onu tekte alır :lol:
şu an çeşitli deneyler ile onu etkisiz bırakmayı planlıyoruz ama deney yapan bütün Sincaplarımızın üstüne tren düşüyor anlamadık gitti :D
Ayrıca I Like Trains'te Süper Extra Ultra Ninja Poweful Extreme İmpossible Amazing Hüloooğğ Kombosu vaaaaar mıııı?

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ip'ni aldım dünyayı feth etmeye başladığımızda senin derini yüzdüreceğim Sincap bozuntusu atalarımıza ve ırkımıza lanet getirmiş bir kelime :D

şu an çeşitli deneyler ile onu etkisiz bırakmayı planlıyoruz ama deney yapan bütün Sincaplarımızın üstüne tren düşüyor anlamadık gitti :D
Ayrıca I Like Trains'te Süper Extra Ultra Ninja Poweful Extreme İmpossible Amazing Hüloooğğ Kombosu vaaaaar mıııı?
Komboya ne gerek var ki . İ like trains dediği an adam ölüyor zaten :D

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Beni deli etme sen kimin derisini yüzdüreceksin oraya gel.. ee babamı çağırırım oraya! :D