- En iyi cevaplar
- 0
Eskiden one milioncuda vardınerde satılıor bu kartlar internet dışında
Eskiden one milioncuda vardınerde satılıor bu kartlar internet dışında
birçok oyuncakçıda satılıyor veya kitapçılarda diye biliyorum.[DOUBLEPOST=1408215778,1408215722][/DOUBLEPOST]nerde satılıor bu kartlar internet dışında
Skype uzun zamandır kullanmıyorum.Bana Skype Adresini Ver !![]()
Kebap ezer geçer aga bu sincap bozuntusunu.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gel de bunu yen şimdi
I like trains kartı onu tekte alırLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gel de bunu yen şimdi
Ip'ni aldım dünyayı feth etmeye başladığımızda senin derini yüzdüreceğim Sincap bozuntusu atalarımıza ve ırkımıza lanet getirmiş bir kelimeKebap ezer geçer aga bu sincap bozuntusunu.![]()
şu an çeşitli deneyler ile onu etkisiz bırakmayı planlıyoruz ama deney yapan bütün Sincaplarımızın üstüne tren düşüyor anlamadık gittiI like trains kartı onu tekte alır![]()
Komboya ne gerek var ki . İ like trains dediği an adam ölüyor zatenIp'ni aldım dünyayı feth etmeye başladığımızda senin derini yüzdüreceğim Sincap bozuntusu atalarımıza ve ırkımıza lanet getirmiş bir kelime
şu an çeşitli deneyler ile onu etkisiz bırakmayı planlıyoruz ama deney yapan bütün Sincaplarımızın üstüne tren düşüyor anlamadık gitti
Ayrıca I Like Trains'te Süper Extra Ultra Ninja Poweful Extreme İmpossible Amazing Hüloooğğ Kombosu vaaaaar mıııı?
Lanet olası lanet C'mon bizim sincap bo..bak yoluna gitmiş desene.Komboya ne gerek var ki . İ like trains dediği an adam ölüyor zaten![]()
Beni deli etme sen kimin derisini yüzdüreceksin oraya gel.. ee babamı çağırırım oraya!Ip'ni aldım dünyayı feth etmeye başladığımızda senin derini yüzdüreceğim Sincap bozuntusu atalarımıza ve ırkımıza lanet getirmiş bir kelime
şu an çeşitli deneyler ile onu etkisiz bırakmayı planlıyoruz ama deney yapan bütün Sincaplarımızın üstüne tren düşüyor anlamadık gitti
Ayrıca I Like Trains'te Süper Extra Ultra Ninja Poweful Extreme İmpossible Amazing Hüloooğğ Kombosu vaaaaar mıııı?
Yeter bunu yapmak istemiyordum ama FUS RO DAH öldün çık...Beni deli etme sen kimin derisini yüzdüreceksin oraya gel.. ee babamı çağırırım oraya!![]()
Skyrim mod onYeter bunu yapmak istemiyordum ama FUS RO DAH öldün çık...![]()
Kebap tek atar aga.En güçlü karti yaptim geçmekle ugraşin(Kebap hariç)
![]()
Ama dark lord pek kebap sevmezKebap tek atar aga.![]()