Ben yer lor bozuntusuna saldırırım.Ama dark lord pek kebap sevmez![]()
İmkansız attack 0 nasıl öldürcek bizi EinsteinSincap B)En güçlü karti yaptim geçmekle ugraşin
![]()
O efsane ona lafımız yok zaten.Hiç biri bir üç başlı mavi gözlü beyaz ejder değil!![]()
Ejder iyiydi ama sahibi kaiba'yı hiç sevmezdim,param var diye artislik yapıyordu.O efsane ona lafımız yok zaten.
Ben bir ana karakteri hatırlıyorum bir de hasmını onu da yarım yamalak.Ejder iyiydi ama sahibi kaiba'yı hiç sevmezdim,param var diye artislik yapıyordu.
siyaset yasak diye biliyorum
O değilde kulak çınlamasına karşı tedavi bilionuzmu?siyaset yasak diye biliyorum
Kulağı çınlayan ve bu kulak çınlaması hastalığına yakalanan birinin yaptıkları sana da yardımcı olurO değilde kulak çınlamasına karşı tedavi bilionuzmu?
Düzeldi.Müzik dimledikten sonra oldu 10-20 dk sonra düzeldi.Kulağı çınlayan ve bu kulak çınlaması hastalığına yakalanan birinin yaptıkları sana da yardımcı olur
+++ Gürültüden kendimi uzak tuttum ki zaten bu her yerde yazar.
+++ Kulağıma su kaçırmamaya çok dikkat ettim.Buna çok dikkat ediniz.
+++Kulaklık ile müzik dinlemeyi hayatınızdan çıkarın.Kısık ses ile az miktarda dinlemekten zarar gelmez.
+++Kulağınızı saçma sapan cisimler ile kurcalamayın.Zira çınlamanın ilk bir kaç gününe tıkanma ve basınç hissi eşlik eder.Bu durumlarda kişi kulağını kaşıma isteği duyabilir.
+++KENDİNİZİ OYALAYIN. Çınlamayı unutacağınız bir uğraş bulun kendinize.Bunun en etkili yöntemlerinden birisi de Klasik müzik dinlemektir.Ben zaten normal zamanda da dilerdim.
+++ Tüplü tv lerden olabildiğince uzak durun.Çünkü bu tvlerin karıncalanma sesi ile çınlama aynıdır ve bu olay sizin duyumunuzu arttırır.Sıkıntı olur.
+++Tuz,kuruyemişten(özellikle fındık) kesinlikle uzak durun.Ben bunu bir yerde okudum bizzat test ettim.Bir akşam tam 3 büyük paket cips yedim.Ve o gece çok zor uyudum.Gerçekten bu doğru.O okuduğum yazıda kola ve kahve de vardı ancak bunlar olumsuz bir etki yapmadı.
+++Olabildiğinde sıcaklardan uzak durun.Sıcak hava duyumu arttırdığı için çınlamayı daha çok duyarsınız.Buda kesinlikle test ettiğim ve doğruluğunu kendimce kanıtladığım bir gerçektir.
+++Çoğu sitede PC den uzak durun yazar.Bence o kolpadır ben günün 16 saatini pc de geçirdim ve hastalığı belkide bu pc sayesinde yendim.Bana bunu unuttaran tek şey oydu çünkü![]()
Dene bu metotları![]()
Yetenegini okumadin galibaİmkansız attack 0 nasıl öldürcek bizi EinsteinSincap B)
Tamam da attack 0 olduktan sonra hiçbir işe yaramaz şöyle düşün sen tek bir vuruşunla dünyalarına yok edebilirsin ama çok güçsüz olduğun için yok edemiyorsunYetenegini okumadin galiba
![]()
Biz burda Yugioh karti yapiyoruz. Yugiohda efekt neyse ona göre işler atagi 0 olmasi önemli degil.Tamam da attack 0 olduktan sonra hiçbir işe yaramaz şöyle düşün sen tek bir vuruşunla dünyalarına yok edebilirsin ama çok güçsüz olduğun için yok edemiyorsun![]()
Ya fazla uzatmıycam tartışma çıkmasın da yani şunu demeye çalışıyorum efektler karakterin gücüne göre şekillenir karakter gücü ne kadar ise efekti o kadar güçlü olur ancak atak ve defansı sıfır yaptığın halde vurduğu kartı yok eder yanlış olmuş ama şu hedeflenemez olayı baya iyimiş bak o olabilir meselaBiz burda Yugioh karti yapiyoruz. Yugiohda efekt neyse ona göre işler atagi 0 olmasi önemli degil.