Uchiha_Madara
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Güvenme bu ülkeye. Adamı taşlayıp, maskeyi çalarlar.
Hem hızlıyım hem parkurum iyi yakalamaları çok zor ve judo biliyorumGüvenme bu ülkeye. Adamı taşlayıp, maskeyi çalarlar.
Hem hızlıyım hem parkurum iyi yakalamaları çok zor ve judo biliyorumama bizimkilerdede osmanlı tokatı var
![]()
Mermiden kaçarım hoplaya zıplayaTüfek dememe gerek var mı![]()
Ekin soyak vurulmadı ben mi vurulcam onu takip etmeye başladım şimdide adam bir video çekmiş sarılmak bedava yazıyor üstünde utanmamış birdeMermiden kaçarım hoplaya zıplaya![]()
Bir gün travesti olursam olur ve olacağımı sanmıyorum travestilerden iğreniyorumRize-san ol bnc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yamori-san ol qnq o zamanEkin soyak vurulmadı ben mi vurulcam onu takip etmeye başladım şimdide adam bir video çekmiş sarılmak bedava yazıyor üstünde utanmamış birdekese kağıdı vardı kafasında ondan
[DOUBLEPOST=1440014283,1440014171][/DOUBLEPOST]
Bir gün travesti olursam olur ve olacağımı sanmıyorum travestilerden iğreniyorum![]()
O qeqo asune olsunkirito-kun ol ._.
-ZORUNLU KAMU SPOTU-Mermiden kaçarım hoplaya zıplaya![]()
-ZORUNLU KAMU SPOTU-
...
Acilen Matrix ve benzeri türü filmleri bırakmalısın. Her yıl bu ve benzeri filmlere bağlanan insanlar yüzünden 13 kişi mermiye kafa atmaya kalkıyor.
...
Başka zaman diğer video da ise Naruto olucam dışarı çıkıp taksimde ben bir gün hokage olucam diye bağıracam.[DOUBLEPOST=1440015682][/DOUBLEPOST]kirito-kun ol ._.
benim dedem mermiye kafa attı hayırdır len sen-ZORUNLU KAMU SPOTU-
...
Acilen Matrix ve benzeri türü filmleri bırakmalısın. Her yıl bu ve benzeri filmlere bağlanan insanlar yüzünden 13 kişi mermiye kafa atmaya kalkıyor.
...
Maske iyide para ederGüvenme bu ülkeye. Adamı taşlayıp, maskeyi çalarlar.
Bende seni yirim[DOUBLEPOST=1440040828][/DOUBLEPOST]biz hortlaklar insan etini çok severizO sırada İnşallah karşıma çıkarsın da sana bir güzel RKO (Rayandu's knock out) çekerim.
Görelim seni, yalnız eğer çantalı bir nine görürsen topukla. Hiç hafife alınacak gibi değil(Ben şahsen haberlere çıkmanı bekliyorum
Nasıl olsa herkeste bu cesaret yok.) Amerika'da falan yapsan neyse de, Türkiye'de eşek sudan gelinceye kadar döverler
Çıkabilir değil, ÇIKACAK. En iyi ihtimal eve gözün morarmış bir şekilde dönmen. Türk bu ne bekli10Alt tarafı ölecemkorkmuyorum değil parkurum pat diye iyi olmıyacak çalışmam lazım güvenlik önlemleri alınacak ekibim tarafından ama pekmezim çıkabilir.