Kendimi bir anime karakterine dönüştürüp sokağa çıkacam

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mermiden kaçarım hoplaya zıplaya :D
Ekin soyak vurulmadı ben mi vurulcam onu takip etmeye başladım şimdide adam bir video çekmiş sarılmak bedava yazıyor üstünde utanmamış birde :D kese kağıdı vardı kafasında ondan :D[DOUBLEPOST=1440014283,1440014171][/DOUBLEPOST]
Rize-san ol bnc

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir gün travesti olursam olur ve olacağımı sanmıyorum travestilerden iğreniyorum :(

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekin soyak vurulmadı ben mi vurulcam onu takip etmeye başladım şimdide adam bir video çekmiş sarılmak bedava yazıyor üstünde utanmamış birde :D kese kağıdı vardı kafasında ondan :D[DOUBLEPOST=1440014283,1440014171][/DOUBLEPOST]
Bir gün travesti olursam olur ve olacağımı sanmıyorum travestilerden iğreniyorum :(
Yamori-san ol qnq o zaman

Sent from my iPhone using Tapatalk

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-ZORUNLU KAMU SPOTU-
...
Acilen Matrix ve benzeri türü filmleri bırakmalısın. Her yıl bu ve benzeri filmlere bağlanan insanlar yüzünden 13 kişi mermiye kafa atmaya kalkıyor.
...
:D[DOUBLEPOST=1440015583,1440015488][/DOUBLEPOST]
kirito-kun ol ._.
Başka zaman diğer video da ise Naruto olucam dışarı çıkıp taksimde ben bir gün hokage olucam diye bağıracam.[DOUBLEPOST=1440015682][/DOUBLEPOST]
-ZORUNLU KAMU SPOTU-
...
Acilen Matrix ve benzeri türü filmleri bırakmalısın. Her yıl bu ve benzeri filmlere bağlanan insanlar yüzünden 13 kişi mermiye kafa atmaya kalkıyor.
...
benim dedem mermiye kafa attı hayırdır len sen :D[DOUBLEPOST=1440015733][/DOUBLEPOST]
Güvenme bu ülkeye. Adamı taşlayıp, maskeyi çalarlar.
Maske iyide para eder :D lensi almasınlar onu alacam derken gözümüde alırlar :D[DOUBLEPOST=1440040793][/DOUBLEPOST]
O sırada İnşallah karşıma çıkarsın da sana bir güzel RKO (Rayandu's knock out) çekerim.
Bende seni yirim[DOUBLEPOST=1440040828][/DOUBLEPOST]biz hortlaklar insan etini çok severiz :( çok lezzetli

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Görelim seni, yalnız eğer çantalı bir nine görürsen topukla. Hiç hafife alınacak gibi değil -_- (Ben şahsen haberlere çıkmanı bekliyorum -_- Nasıl olsa herkeste bu cesaret yok.) Amerika'da falan yapsan neyse de, Türkiye'de eşek sudan gelinceye kadar döverler -_-

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Görelim seni, yalnız eğer çantalı bir nine görürsen topukla. Hiç hafife alınacak gibi değil -_- (Ben şahsen haberlere çıkmanı bekliyorum -_- Nasıl olsa herkeste bu cesaret yok.) Amerika'da falan yapsan neyse de, Türkiye'de eşek sudan gelinceye kadar döverler -_-

Alt tarafı ölecem :( korkmuyorum değil parkurum pat diye iyi olmıyacak çalışmam lazım güvenlik önlemleri alınacak ekibim tarafından ama pekmezim çıkabilir.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Alt tarafı ölecem :( korkmuyorum değil parkurum pat diye iyi olmıyacak çalışmam lazım güvenlik önlemleri alınacak ekibim tarafından ama pekmezim çıkabilir.
Çıkabilir değil, ÇIKACAK. En iyi ihtimal eve gözün morarmış bir şekilde dönmen. Türk bu ne bekli10