Kendinize iyi bakın.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Afferin asker !! ödül olarak senin maaşına zam yapacam !
Teşekkürler kaptan!
Size atmıştım fotoğrafları hatalı buldunuz neria yi hasbasa attım ben bişi göremiyorum dedi -_-

Anlamadım . Süpürgeni kırabilirsin.

Sanırım hayaletim.

Yediremeyipte ... neyse yinede teşekkür ederim ^^

Akşam akşam güldürdün . Kendine iyi bak ...
Sende kendine iyi bak forumun eğlence kaynağı :ı

Afferin asker !! ödül olarak senin maaşına zam yapacam !
Teşekkürler kaptan!
Size atmıştım fotoğrafları hatalı buldunuz neria yi hasbasa attım ben bişi göremiyorum dedi -_-

Anlamadım . Süpürgeni kırabilirsin.

Sanırım hayaletim.

Yediremeyipte ... neyse yinede teşekkür ederim ^^

Akşam akşam güldürdün . Kendine iyi bak ...
Sende kendine iyi bak forumun eğlence kaynağı :ı

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yetkililerden herhangi birinin hatalı bir işlem yaptığını düşünüyorsanız, @Hsbas 'a bildirerek, forum desteğe başvurarak durumu düzgün bir şekilde ele alıp inceleyebilirsiniz. Öncelikle bunu deneyin. Eğer işler hala çözülmediyse forumu terk etmekte özgürsünüz tabii...
Tamam ben hatalı işlem yaptığınızı düşünüyorum.@Tekno_51 Neden Adminlikten Alındı , Adam Gayet İşini Düzgün Yapıyordu.Bu arada yöneticilerin yarısının eskiden ara sıra takıldığı biriydim , özellikle de neria , adama ne zaman mesaj atsam cevap dahi vermiyor.Tabii yönetici oldu ya artık onun yönetici arkadaşları var , forum üyelerini takmıyor bile...
Ufak bir sözüm daha olacak bu yorumdan sonra yöneticiler kaldıramayıp beni banlayacak -_- Sonuçta hangi üye baş kaldırsa kendilerine hepsini yavaştan banlıyorlar yada acayip saçma sebeplerden susturuyorlar.Hadi bende ban yiyenler grubuna katılıcam birazdan , kendinize iyi bakın...

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tamam ben hatalı işlem yaptığınızı düşünüyorum.@Tekno_51 Neden Adminlikten Alındı , Adam Gayet İşini Düzgün Yapıyordu.Bu arada yöneticilerin yarısının eskiden ara sıra takıldığı biriydim , özellikle de neria , adama ne zaman mesaj atsam cevap dahi vermiyor.Tabii yönetici oldu ya artık onun yönetici arkadaşları var , forum üyelerini takmıyor bile...
Ufak bir sözüm daha olacak bu yorumdan sonra yöneticiler kaldıramayıp beni banlayacak -_- Sonuçta hangi üye baş kaldırsa kendilerine hepsini yavaştan banlıyorlar yada acayip saçma sebeplerden susturuyorlar.Hadi bende ban yiyenler grubuna katılıcam birazdan , kendinize iyi bakın...

Kimse dilinize dikkat ettiğiniz sürece böyle bir mesaj attığınızda sizi banlamaz. Tekno51 görevden alınmadı, kendi isteği ile emekli oldu. Ercan abi ile aralarında özel bir şey geçmiş olabilir bilmiyorum. Ancak bilinen üzere eski yönetim kendi isteği ile ayrıldı.
Neria hakkında ben yorum yapmayacağım.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alt tarafı bir forum olum niye bu kadar dramatize ediyorsunuz işi. Forumlar göçü felan sanki devlet meselesi tartışıyorsunuz. Nasıl bir dünyanız var anlamadım gitti...

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Seni bu kadar rahatsız ediyor ise bu yazılar okumassın biter ^_^ Neyse rahatsızlık verdi isem özür dilerim.

Rahatsızlıktan değil insan sözünün arkasında bir kere duracağını sende bildiğin halde durmaman sorun. Açıkça tek gördüğüm huyun bu yani onun dışında ne küfür ettiğini ne hakaret ettiğini görmüşümdür yani iyide biriydin benim baktığım kadarıyla tek sıkıntı bu konuların. Geçende açtın konu gene neria aynı sohbet aynı anafakir. Şu kişinin hatrına falan gitmiyicem dedin öyle geçişti gitti yani. Hani bunun dışında kibarsında anladığım kadarıylada yapmayın artık yani ...

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Forumu bırakman açıkçası beni üzdü. Neyse artık olan olmuştur. Bu senin kararın ve herkes bu karara saygı duymak zorunda. Şahsi olarak neden bıraktığını öğrenmek isterim. Görüşürüz @Ragnarak. Forumda seviliyordun. :gg: ^_^

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötü oldu gitmen. 1 kişi daha azaldı. Kim haklı veya haksız bilmem ama herkes daha dikkatli olmalı. Moderatör veya normal veya vip fark etmez herkes işine özen göstererek yapmalı yoksa bunun gibi kötü sonuçlar oluyor. Umarı gelirsin ne diyebilirim ki.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hakkını helal et.Niye gidiyorsun bilmiyorum ama hoşçakal.:emin:

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir mesaj yazıpta ortalığı kaldırmanın bir gereği yok ki sende farkındasındır. Konuda açıkça söylemek gerekirse 2 zıt düşünce var sen böyle bir şey yazarak zıt düşünceye hakaret eder gibi bir mesaj atmış olursun

Şu kadarını söyleyim eğer verilen 9 uyarıdan 5i sadece bir moderatöre ait ise o kötü değil iyi bir moderatördür. herhangi bir gariziniz varsa görüşebilir yada gerekli bölümde şu şu hareketinden hoşlanmıyorum diyerek (nazik dille) karşı çıkabilirsiniz ha baktınız bu konu kapatma olayı falan var gidin başka moderatörlere şikayetinizi belirtin yani ... Ha bu demek değilki moderatörler hep haklı tonla hataları var gözümüzün önünde oldumu oldu... Kaç aydır aynı konu, forumdan ayrılmalarda öyle, başlattı bi dangalak aldı başını gidiyor konular. Madem bırakıcaksınız gidin yazın beni banlayın diye yada öyle bir şey yazınki özelden sınırsız uyarı versinler sizde rahatlayın bizde ama yani. Yetti ama bir olur iki olur yüz kere olmaz be kardeşim
ASTDGHOISJRSDGHJSODIGJPRSDF
Şakaysa komik değilse daha da komik. Ben burada konu bitti diyen akıllıya seslenmişim sen boşu boşuna destan yazmışsın :(