Kendinizi Öldürün

emre_eren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sözlüğü okurken kağıt parmağımı kesti parmağıma yara bandı takarken 2 parmağımda yara bandıyla birbirine yapıştı yapışık iki elimle yürürken takıldım camdan aşağı çöp kamyonunun kasasına düştüm çöplüğe gittiğimizde beni ve çöpleri çöplüğe attılar orda ayağımı kırık camlar kesti ayağımın acısıyla bağırırken kendi sesimden kulaklarım sağır oldu meğer evde babam beni çağırıyormuş sağır olduğumdan duymamışım babamda sağır olduğuma inanmadı ve kendisine cevap vermediğimden döverek öldürdü :D

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sözlüğü okurken kağıt parmağımı kesti parmağıma yara bandı takarken 2 parmağımda yara bandıyla birbirine yapıştı yapışık iki elimle yürürken takıldım camdan aşağı çöp kamyonunun kasasına düştüm çöplüğe gittiğimizde beni ve çöpleri çöplüğe attılar orda ayağımı kırık camlar kesti ayağımın acısıyla bağırırken kendi sesimden kulaklarım sağır oldu meğer evde babam beni çağırıyormuş sağır olduğumdan duymamışım babamda sağır olduğuma inanmadı ve kendisine cevap vermediğimden döverek öldürdü :sırıtmak:

adam inci sözlüğü gerçek sözlük zannetti S:DA:SD:SA:SADAS:DAS:D

kaanyagız

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bakkaldan 1tl çaldım bakkal pompalısını çıkardı ateş ettikapıdn dışarı uçtum sürünerek kaçmaya çalışırken çaldığım 1lt kafama çarpt beynim dağıldı öldüm :D
alttakine el bombası veriyom :DDD

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
el bombasını düsmanlara atıcaktım ama uykum olduğu için elimde patladı alttakine kız veriyom hemde size aşık olmuş bi kız

LvvNt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yandık ama neyse :D

Kızı eve atıyodum aniden kapıyı açmayı unuttuğumu gördüm kız kapıya çarpınca başımın etini yedi ve öldüm

Alttakine bi tane havai fişek veriyorum hadi bakalım :D

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
havai fişek batlatıyoduk sonra arkadaş itti beni havai fişeginin üzerine düştüm sonra havai fişek yukarlara uçtu bende onunla birlikte gittim ve patladı öldüm alttakine herobrine veriyom bildiğin herobrine lan bildiğin herobrine olommmmmmmmm varmı laaaaağnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

LvvNt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Direk herobrine ile setsiz ws'ye giriştim beni öldürdü

Alttakine bi tane örümcek binicisi veriyorum :sırıtmak: