Kendinizi Öldürün

LightingDead

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bozuk bilgisayarı açmayı denedim denedim açılmadı en sonunda büyük voltaj elektirik çarptı ve öldüm.
alttakine iphone 5 veriorum

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iphone 5 ile minecraft oynarken yamur yagdi telefon beni carpti oyunun icine girdim zombi öldurdu..
altdaki ne su veriyorum

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaski test ederken kafama çekiç saplandi öldum
altdakine hasarli beyin veriyorum

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hasarlı beyni onarmaya çalışırken içinden bomba çıktı öldüm.Alttakine HDMI kablosu veriyorum.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadasin verdigi hdmı kablosu bozuk cikti alev aldi beni yakti altdakin atesveriyorum ...

Regillon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bahçemde garip şekiller vardı ne oldugunu arastırmak için dışarı çıktım inceliyordum sonra birden kafama bir şey çarptı kardeşimin oyuncak ufosu ben bunu kovalarken kafam inşaat demirine girdi alttakine erkek kardeş veriyorum

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Erkek kardeşimin evine gittim ama ama kardeşim creeper :creeper: çıktı patladı öldüm.Alttakine elmas :ecehver: veriyorum.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
elmas buldum sonra kazarken kafama dustu kafama saplandi bende öldum
aşyadakine hava tasiti veriyorum

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
elmayi yiyeyim dedim elmadan taş cikti disler beyne sapşandi öldum
alt dakine Zeki bir beyin veriyorum

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
o kadar zekiydim ki ödevleri hatırlattığım için öldürlüder :DDDD

alttakine 50 sayfa ödev veriyorum

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wikipedia'da Mal Mal Konular Açtım Bilgileri Editleyip Sayfayı Batırdım Daha Sonra İnternet Polisleri Tarafından Kanyona Doğru Kovalandım Ya Yakalanacaktım Ya Da Aşşağı Atlayıcaktım Gittim Aşşağı Atladım ve Geberdim. :D
Alttakine Nuclear Bomb Rain Veriyorum.(Lütfen Kullanmadan Önce Aooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Diye Siren Sesi Çıkarın)