Kendinizi Öldürün

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Planlar yaparken plana çay döküldü rq atıp yetkiyi noob'a verdim. (bomba hala patlamadı).

Alttakine fliegerfaust veriyorum.

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Elma yedim ama elma zehirli çıktı ilk önce erimeye başladım sonra yok oldum.Alttakine ocak :fırın: veriyorum.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elma yedim ama elma zehirli çıktı ilk önce erimeye başladım sonra yok oldum.Alttakine ocak :fırın: veriyorum.
seni ocakta kizarttim yedim sonra zehirlenip öldum :D
yukaridaki man12 sinif arkadasim bunu dikkate aliniz lutfen :)
altdakine cakil tasi veriyom

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
seni ocakta kizarttim yedim sonra zehirlenip öldum :D
yukaridaki man12 sinif arkadasim bunu dikkate aliniz lutfen :)
altdakine cakil tasi veriyom
Çakıl taşıyla bende seni yakmaya çalıştım ama içinden TNT çıktı ve TNTyi yakınca yandı,patladı öldüm.
Kendisininde dediği gibi sınıf arkadaşıyız :)
alttakine tüy :tüy: veriyorum.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüy'ü Yedim Boğazımda Kaldı Geberdim Alltakine Bedrock Sword (:D) Veriyorum

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bedrock swordu savururken zombiye karşı zombi :zombi: bir vurdu kılıç havaya uçtuktan sonra kafama saplandı.Alamadığı içinde zombi delirdi intahar etti.Alttakine zombi verem bari :D

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yukaridakinin zombisi cikti bende o zombiyi öldurdum sonra yedim öldum altdakine çay veriyorum

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
PC başına oturmuş çayımı yudumlarken birden klavyeye döktüm çılgına döndüm ve kafamı duvarlara vurup beyin ölümüyle hayata gözlerimi yumdum .d (Biraz uzun oldu) Alttakine duvar veriyorum...

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Işık Hızına Ulaşmışken Duvara Çarpıp Geberdim
Alttakine Hiddenblade Veriyorum[DOUBLEPOST=1387527034,1387526969][/DOUBLEPOST]Bu Arada Çok Güzel Post Kasıyıruz :D

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yolda yürürken elinde hiddenblade olan bi manyak bana saldırdı bıçaklandım öldüm.
Alttakine "kan" veriyorum.
Not:Daha kolay bişe bulamaz mıydın lo :D @fly17

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Uçak bileti alıp amerikaya gittim , internetten araştırıp gizlice Justin Bieber'ın evine gidip PKP Pecheneg kullanarak öldürdüm (kafası parçalandı) , tam aşağı inerken korumalar beni farketti , uzun bir koşuşturmacadan sonra biri beni yakaladı ve öldürene kadar dövdü.
Alttakine Kaya veriyorum :D

Not:JB'yi kullanmamın sebebi "aklıma ilk o geldi :D"

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kaya tuzağını hazırlımıştım ama üstüme düştü.Nasılmı bir kuş geçti ve tuzağı bozdu Troll kuş :D.Alttakine sarı gül :sgül: veriyorum.

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Raichiu benim en sevdiğim dostumdu ama fikir ayrılıklarımız beni kızartmasına sebep oldu :)
Alttakine öyle bir şey vericem ki düşünecek işte şu -------> KAR