Kendinizi Öldürün

ByAssasin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Levye elimdeydi havaya fırlattım cannon la sonra uzaya gitti evrende döndü galaxi de döndü karadelik ten geçti kara deliğe düşerken astronot levyeye hareket çekti levye adamın kafasına saplandı diğer astronot kafasından çıkardı uzay gemisinin kapısını kırdığı an kara deliğe düştü levye kurtuldu karadelik aniden yok oldu levye saatte 199999999999 hızla ilerliyodu meteor dünyaya çarpıcaktı meteora çarptı içinden geçti yörüngesini bozdu havuza düştü annem bana atayım derken tutamadım kafama saplandı loooo
alttaki al sana Kalem :D iyi kullan süper bir gücü var

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Levye elimdeydi havaya fırlattım cannon la sonra uzaya gitti evrende döndü galaxi de döndü karadelik ten geçti kara deliğe düşerken astronot levyeye hareket çekti levye adamın kafasına saplandı diğer astronot kafasından çıkardı uzay gemisinin kapısını kırdığı an kara deliğe düştü levye kurtuldu karadelik aniden yok oldu levye saatte 199999999999 hızla ilerliyodu meteor dünyaya çarpıcaktı meteora çarptı içinden geçti yörüngesini bozdu havuza düştü annem bana atayım derken tutamadım kafama saplandı loooo
alttaki al sana Kalem :sırıtmak: iyi kullan süper bir gücü var
Hayal gücüne hayranım :D

Nothing3Lose

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kalemi Yedim Osurdum uzaya çıktım.
Güneşe çarptım
Düşerken Ağzımdan Osuruk Çıktı Torbaya koydum
Alttakine osuruk torbası veriyorum

ByAssasin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Torbayı aldım kafama soktum düğümledim oksijensizlikten öldüm :D
Alttakine Glock veriyorum (bir teklidir ve çok hızlı ateş eder) :zombikatili:

Nothing3Lose

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Glockun mermisini havaya fırlattım düşerken gözüme girdi.DD
Sana Gözümü Veriyorum

ByAssasin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
gözünü alırım ip bağlarım ucuna ipide tahta sopaya bağlarım herkezin kafasına vururum canım sıkılır bütün gücümle havaya atarım havada balonun üstüne çarpar seker dahada uçar uçağa çarpar alttan o kadar hızlı atmışımki uçağın gövdesini deler uçak sentral kulesine düşer sonra sentral FBI çağırır FBI takımı gelir gözü görürler göz uzaya doğru gider FBI anneme gider tehdit eder sorguya çeker annem hepsini U.Ç.A.N.T.E.R.L.İ.K sanatıyla döver
sonra göz güneşe çarpar gibi olur ama yanından geçer yerçekimine kapılır güneşin tekrar dünyaya dönerken ben gözün düşmesini bekliyor olurum göz benim beklediğim yere iniş yapmaz dünyayı delip geçer bütün dünya kafayı yer atom bombası yollar sudi Arabistan vforvendetta hackler göz dünyayı deldiği için dünya diğer gezegenlere çarpar atom bombasının yönü değişir uzaya doğru gider uzaydan güneşe gider güneşe giderken (nükleer bombada olanlar: petrol,yağ,atom bombası,benzin,deterjan) güneşe çarpar güneş ise dahada yanar evrenin sonunu getirir ben ise uzaya giderim minecraft oyunu alırım yanıma bir kara parçası skyblock görürüm uzay gemimle giderim skyblock ta yaşamaya çalışırım evrenin yok oluşunu izlerim izlerkende patlamış mısır ve lipton ice tea içerim evren patladıktan sonra bir portal görürüm minecraft tan nether portalına benzetirim oraya doğru giderim nether miş meğerse netherde herobrine bana sürüsünü salar üstüme portala geri giderim yanımda tnt olduğu için portalın altına dizerim giderken patlatırım bidaha gelemezler sonra döndüğümde ise kara delik görürüm herşeyi yutar solucan deliğindende geçerim ve bunları tekrar yaparım xD :sırıtmak:
alttakine elma veriyorum

Nothing3Lose

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elmayı Yerim Zehirlenirim Ama Hayatta Kalmayı Başarırım Nükleer bomba patlar kurtulurum call of dutyden makarov zakhaev sülalesi al asad shepherd falan gelir bise olmaz dolu yağar bişe olmaz üstüme şimşek çakar kafam yarılır.
Sana 1000000000000000000 Tane Nükleer Bomba veriyorum. DÜNYANIN SONU!!:D

ByAssasin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O nükleer bombaları patlatırken ailemle dururum alın içinizeee eddinnn ******* nolduuuu dünyanın sonunu getiriyimmi he?!? he?!? yanlışıkla üstüne otururum patlar :D
al sana maymun

Nothing3Lose

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maymun,Bu da neüy!? Diye Bağırır Sağır Olurum Arkadan Keneninn Sesini Duymam Zehirlenirim. Al Sana Lipton ice tea

ByAssasin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
lipton ice tea yı içerim uçakla seyahat ederken lavaboya gitmem lazım olur sonra dur la gidemezsin der pilot bende al gazımı ye derim gaz çıkarırım yüzüne zehirlenir lipton ice tea içerim gazdan boğarım herkes geberir pilota giderim boss vs yaparız geğiririm adam ööööööğğğ der sonra camdan aşağı fırlatırım adamın koltuğunun arkasındaki lipton ice tea leride içerim gaz dan uçak arkaya doğru çöker yere çakılırız :D

spr0gs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lipton ice tea yı içerim uçakla seyahat ederken lavaboya gitmem lazım olur sonra dur la gidemezsin der pilot bende al gazımı ye derim gaz çıkarırım yüzüne zehirlenir lipton ice tea içerim gazdan boğarım herkes geberir pilota giderim boss vs yaparız geğiririm adam ööööööğğğ der sonra camdan aşağı fırlatırım adamın koltuğunun arkasındaki lipton ice tea leride içerim gaz dan uçak arkaya doğru çöker yere çakılırız :sırıtmak:
sen ne veriyon ? .d

Nothing3Lose

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hızlı Giderken 100000000000000 Km Yüksekteki Uçurumdan Akrobasi Uçusu yaparken uçan toros arabası gördüm ve camına çarptım. Ağır Yaralandım Ve Denizde Boğuldum.
Alttakiine Kanlı Cam veriyorum