gözünü alırım ip bağlarım ucuna ipide tahta sopaya bağlarım herkezin kafasına vururum canım sıkılır bütün gücümle havaya atarım havada balonun üstüne çarpar seker dahada uçar uçağa çarpar alttan o kadar hızlı atmışımki uçağın gövdesini deler uçak sentral kulesine düşer sonra sentral FBI çağırır FBI takımı gelir gözü görürler göz uzaya doğru gider FBI anneme gider tehdit eder sorguya çeker annem hepsini U.Ç.A.N.T.E.R.L.İ.K sanatıyla döver
sonra göz güneşe çarpar gibi olur ama yanından geçer yerçekimine kapılır güneşin tekrar dünyaya dönerken ben gözün düşmesini bekliyor olurum göz benim beklediğim yere iniş yapmaz dünyayı delip geçer bütün dünya kafayı yer atom bombası yollar sudi Arabistan vforvendetta hackler göz dünyayı deldiği için dünya diğer gezegenlere çarpar atom bombasının yönü değişir uzaya doğru gider uzaydan güneşe gider güneşe giderken (nükleer bombada olanlar: petrol,yağ,atom bombası,benzin,deterjan) güneşe çarpar güneş ise dahada yanar evrenin sonunu getirir ben ise uzaya giderim minecraft oyunu alırım yanıma bir kara parçası skyblock görürüm uzay gemimle giderim skyblock ta yaşamaya çalışırım evrenin yok oluşunu izlerim izlerkende patlamış mısır ve lipton ice tea içerim evren patladıktan sonra bir portal görürüm minecraft tan nether portalına benzetirim oraya doğru giderim nether miş meğerse netherde herobrine bana sürüsünü salar üstüme portala geri giderim yanımda tnt olduğu için portalın altına dizerim giderken patlatırım bidaha gelemezler sonra döndüğümde ise kara delik görürüm herşeyi yutar solucan deliğindende geçerim ve bunları tekrar yaparım xD :sırıtmak:
alttakine elma veriyorum