Kendinizi Öldürün

ByAssasin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
minato geldi naruto serisini çağırdı bende süper kahramanları çağırdım steve i çağırdım notchu çağırdım sonra minato bana küfür etti bende koşarken bütün herkes bana saldırdı öldüm :D ama minato beni gene canlandırdı uzaya uçtuk basketbol oynadık evrende dolandık uçan tekme attım kendini kopyalamış meğerse dünyada dünyaya Süpermen gibi çakıldım ona vurcaktım ki benim zayıf noktam bilgisayarımı yok etti bende kafayı yiyip öldüm
alttakine naruto

edit:minato nın ne olduğunu bilmiyorum

MrSmith

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 yıl aralıksız naruto izledim delirdim ve kendimi öldürdüm
Alttakine Prophet (Crysis 3'ün baş kahramanı nano zırhlı)

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Psikopat Kızla Aşk Yaşadık Ben Evindeki Gizli Odayı Sorunca Beni Öldürdü
Alttakine Kız Veriyorum

MrSmith

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kız ile polislerden kaçıyorduk saatte 250km ile kız polisleri silahla vurayım derken kaçtığımız arabanın lastiğine vurdu kaza yaptık nükleer bomba tesisine çarptık And All world dead
Alttakine Porsche veriyorum (2tane) :D

hanifi can

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkla brbr porschelerle yarış yapıoduk aniden yıldımçarptı yer yarıldı içine düştük :D altakine:yıldırım veriyorum

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir gün fırtınalı bir havada yolda paratoner taşıyordum, sonra yıldırım çaktı, ama bana bir şey olmadı derken elimden kayan paratoner üzerime düştü.

Alttakine Gordon Freeman.

MrSmith

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gordon freemanla dalga geçtim oda levyeyle beynime vurdu ben ayağına vurdum o bana tekrar levyeyle vurdu i dead
Alttakine Call of duty 3

hanifi can

Marangoz
En iyi cevaplar
0
elektirikli testere ile ağaç keserken babam geldi afferim güzel kesiyon dedi boynuma vurdu testere kaydı yere düştü ve babam naptın lan dedi sille attı geriledim ayam dala takıldı testerenin üstüne düştüm ve ölüm lolololololololo :) altakine baba veriom

Assassin07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Babam biriyle kavga ediyodu kavga iyice büyüdü silahlar felan çıktı.Babamın kavga ettiği adam ateş edince mermi beynime geldi and :bomba:[DOUBLEPOST=1370716022,1370715960][/DOUBLEPOST]alttakine katana veriyom

AlPacinoFan

Taş Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Katanayı havaya fırlattım.Sonra Yürümeye Başladım.İsrail Askerlerinden Biri Bnei Bacağımdan Vurdu.Eylemlerde Biber Gazı Yedim.Gözüm Çıktı.Sonra Başladığım Yere Geri Döndüm.Ve Katana Düştü "FICKKKK"Diye Kafama Saplandı.Alttakine SlenderMan Veriyorum

Apache Dragon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir gün slender the bla bla bi oyun vardı onu oynuyordum slenderman abi bilgisayardan çıktı beni yumrukladı aşağıya düştüm yolda giderken slender abi bana doğru koşuyordu kage bunshin yapmaya çalıştım olmadı chidori olmadı kuchiyose olmadı rasengan olmadı yeter lan dedim kendimi fırlattım slendermana yere yapıştım ve beni öldürdü.
Alttakine rasengan veriyorum. (rasengan = naruto animesinde sadece kakaşi ero sennin minato ve narutonun yapabildiği bir çakra topu gibi bişe)

BattleShot

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Naruto İzlemediğim İçin Cevaplamıyacağım sen bana testere ver :D Hikaye:bir gün testere ile ağaç kesiyordum kestiğim ağaçları dikmediğim için don't starvedeki forest guard geldi bi çaktı binanın çivisine saplandım ve beynim dağıldı :D alttakine Hidrojen bombası veriyorum :)

Assassin07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hidrojen bombasını kurcalıyodum birden patladı and :hayalet:[DOUBLEPOST=1371482193,1371482129][/DOUBLEPOST]altakine m7 veriyom

Altair Creed

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
m7 ile adam öldürecektim tetiğe bastım geri tepti gözüme girdi beynimi yardı adam da öldü ben de
alttakine Kanguru Yumurtası veriyorum.