Kendinizi Öldürün

Med2000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
diğerlerinin psikolojisi bozulmasın diye dedim bırakta diğerleri mesaj yazsın ^_^

Ahmet Berk TAŞ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sevginin ne demek oldugunu arkadasima sordum gir ******* et dedi ******* ettim oldum :D
Alttakine yamyam

Yanlış yazdıysam özür dilerim ,
IPhonumdan gönderildi.

Med2000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zombili bir dünyada yaşarken telsizden bir çağrı aldım"Hayatta kalanlar terminus gelin diye"Bende gittim.
şehir gibi güzel biryere benziyordu sonra beni bayıltıp yediler.Meğerse bunlar yamyammış.
alttakine "sör" ünvanını veriyorum :D

Med2000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanına gidip seni seviyorum dedim çantayı yiyince kendime gelemedim.
alttakine ültimatom veriyorum

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O ne diye araştırırken yanlışlıkla zamanı geriye sardım, evrenden öncesine gittim. Ama patlayarak öldüm.

Alttakine PSG topu veriyorum :)

Med2000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evde foruma yorum yaparken içeri bi psg topu girdi.Camlar falan kırılınca balkona çıktım adamları biraz sövdüm.
Sonra adamlar kızıp içeri savaş topu attılar öldüm. :)
alttakine Walker veriyorum. :D anlamı değişebilir.
not: araştırırken ölmeyin

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Öldürdüm ve çöpe attım.63 yıl sonra ecelimle öldüm.
ALTTAKİNE ayfon 68465 verdim

Med2000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uyurken ayfon beynime girip dünyayı ele geçirdi ve askerler tarafından kafama sıkarak öldürüldüm
alttakine omo çamaşır detarjanı veriyorum

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
omo çamaşırı ile 2. bir yaşama şansı verildi. Dirildikten sonra yaptığım ilk iş eşeğimi öldüren üyenin mezarında dans etmek oldu.. Akşam oluncaya kadar mezarında dans ettim ve verilen omo çamaşırını mezarın üzerine bırakıp eşeğimi diriltmek amacıyla kara büyüye başvurdum. Ama işler ters gitti. Birisini diriltmenin bedelinin hayat boyu ishal olmak olduğunu öğrendim. Ben bunu kaldıramayacağım için üzüntüden 2 saat önce bir bakkaldan aldığım cam şişenin üzerine oturup büyülü kelimeleri söyledikten sonra yerde bir pentagram sembolü oluştu ve bulunduğum bina aniden büyük bir sarsıntıyla çöktü. Ve bende o sırada hayata gözlerimi yumdum.
Aşağıdaki üyeye üzerine oturduğum şişeyi veriyorum.
Şişeyi çöpe attım yıllar sonra ecelimle öldüm.
Alttakine yılları veriyorum :D

TheSpeedyRobot32

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
" yılları " kullanarak ne yazsam diye düşünürken hafif hafif eğiliyordum klavye gözüme girdi
sonra ben telaşla bağırıp etrafta koşarken klavye düştü tabi benim gözümle birlikte bende kan kaybından öldüm :D

Alttakine Bilgisayar virüsü veriyorum :D