Kendinizi Öldürün

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bana irşey vermezsen bende ımzanı kullanıcam
Endermana "sen beni dövermisin ha bücürük? Ha? Ha?" Diye sataşan 11 yaşındaki bir çocuk getirdim oda onu kafasıni yedi bedeni i bana fırlsttı organlarim ağzımdan çıkťı ģəbərdim

Alttakine fes ve zaman makinesi

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Witherle savaşırken onun kafalarından kacarak ve arkamı sallayarak onu sinirlendirdim ve yanima geldikılıcimi ķırdı ardindan karnimi deşip zombilere organlarımı verdiler onlarda bölme işlemi ile paylaştılar

Alttakine kaynar su

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaynar suda fen deneyi vardı, oraya plastik maddeyi attık eridi sonra ben erirmiyim diye düşündüm atladım ve yanarak öldüm :D

Alttakine Counter-Strike: Source oynarken C4 anını veriyorum.(çok komik yapta gülek alttaki kardeş :) )

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kızı yataga attım kız kacayım derken oram kırıldı ve öldüm.
Alttakine alev silahı

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alev makinası ile oynarken cumaya gitmeyi unuttuğumdan annem terlik ile öldürdü.

Alttakine boğaza kaçmayan üzüm.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bogaza kaçmayan üzümü okadar çok yemişim ki tuvalete girince içimden çıkmadı bende her acıkıp susadıgımımda yiyip içince için pislik ile doldu ve ben öldüm :
Alttakine şanssızlık veriom

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bogaza kaçmayan üzümü okadar çok yemişim ki tuvalete girince içimden çıkmadı bende her acıkıp susadıgımımda yiyip içince için pislik ile doldu ve ben öldüm :
Alttakine şanssızlık veriom

Milli piyangodan tam 6 sayı birden çıkmışken bileti kaybettim ve moral bozukluğundan öldüm.

Alttakine hiç laftan anlamayan ve her şeyi bildiğini sanan bir çocuk veriyorum.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Kendime c4 el yapımı bomba Sarıp konunun içine atlıyorum ve konuyla birlikte patlıyorum ve böylece konuda bitmiş oluyor...