Kendinizi Öldürün

K

Klood07

Ziyaretçi
Yay ve okla idman yaparken birden karşıma creeper çıktı korkudan oku rastgele salldım ve ;

Kill

Alttakine Dünyanın en yavaş ve en sert bilgisayarını veriyorum.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O zaten bendeydi ne ara çaldın la ?
Bi ara okadar yavaşladıki elimi vurmamla elimin kırılması bir oldu sonra yola çıkarım araba çarpar filan yaratıcı şeyler bulun yav.
Alttakine Half Life 1'in vox'unu veriyorum bakalım napacanız :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
O zaten bendeydi ne ara çaldın la ?
Bi ara okadar yavaşladıki elimi vurmamla elimin kırılması bir oldu sonra yola çıkarım araba çarpar filan yaratıcı şeyler bulun yav.
Alttakine Half Life 1'in vox'unu veriyorum bakalım napacanız :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yeni bir sürümü yayınlandığı duyuruldu ordan ama çok yüksek bir sesle yayınlandığı için kulağım sağır oldu.

Alttakine hoparlör veriyorum.

K

Klood07

Ziyaretçi
Hoparlörden müzik dinlerken Hoparlörü aldım. Kablo koptu,Elimden düştü. Sonra yerdeki parçalara basarak kaydım. Camdan atladım. [12. kattayım] ve son

Alttakine tüy veriyorum. [Sıkıyosa bulun ehehehe]

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Hoparlörden müzik dinlerken Hoparlörü aldım. Kablo koptu,Elimden düştü. Sonra yerdeki parçalara basarak kaydım. Camdan atladım. [12. kattayım] ve son

Alttakine tüy veriyorum. [Sıkıyosa bulun ehehehe]
bıçağı tüy sanmıştım karnıma sapladım öldüm. :tüy:

alttakine lav veriyorum :lav:

Erenmuslu usta mimar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skakta geziyrdum uzaylılar tarafından kaçırıldım :p tüy ile devamlı beni gıdıklayıp öldürdüler[DOUBLEPOST=1387738838,1387738801][/DOUBLEPOST]lavadüştüm gevberdim alttakine gülücük veriyrum

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
La okadar şey yazdık bi durun hele.
Lava düştüm öldüm bu kadar basit
Alttakine kiranger veriyorum orda beğenmediniz ama burda paşa paşa dinliyeceksiniz.
//Yemek yerken arkadaş tüyle gıdıkladı yemek boğazımda kaldı (durun daha ölmedim) hastaneye filan gittik utanmazlar kol kadar fatura çıkardı başımıza tefeciden borç aldık borcu borçla kapattık filan derkene ecelimle öldüm.

K

Klood07

Ziyaretçi
Lava bakarken kaydım yandım ve öldüm.
Alttakine Mikrop veriyorum [Sıkıyosa bulun ehehehe][[gene]]

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
o şarkıyı dinlerken başım ağırdı ve öldüm.

alttakine pikachu veriyorum. ASadad :D

K

Klood07

Ziyaretçi
Pikachuya yıldırım oku öğretirken bana yıldırım oku attı[Daha ölmedi] Saçlarım döküldü. Kel oldum. Pikachu benden korkup elektro bow attı. İşte şimdi öldüm.

Alttakine Mikrofon veriyorum

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Pikachuya yıldırım oku öğretirken bana yıldırım oku attı[Daha ölmedi] Saçlarım döküldü. Kel oldum. Pikachu benden korkup elektro bow attı. İşte şimdi öldüm.

Alttakine Mikrofon veriyorum
mikrofon ile konuşurken bu arada kulaklık ile kendi sesimi dinliyordum sesi son sese aldım kulak zarım patladı ve dengem bozuldu öldüm.

Alttakine :barut: veriyorum.

K

Klood07

Ziyaretçi
barutla tnt yaparken creeper geldi. O patladı Tnt de patladı [ölmedi daha] Okyanusa düştüm. Ahtapot kafamı yedi. Öldüm