Kendinizi Öldürün

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O adami senin ustune saldim onun arkadasida beni picakladi alttakine joker :)

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı
joker benim peşime takılan yahudiyi joker hakkıyla sana saldı sen öldün ama joker sonra beni yedi :D

alttakine betmen (batman demek istiyorum betmen ne demeyin :D bi betmen daha var oda @batman10 )

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Batman sarı bücürü öldürdü. Supermanda beni öldürdü :(

Alttakine nokia 3131

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbişisizlikten öldüm

Alttakine LeHamam :)

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojangi bana verdiler sonra teklifi redettim. Bu yuzdeb kendimi kestim öldüm

Alttakine minecraft 8.2.1 versiyonu :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
minecraft 1.8.1 versiyonunu oynuyodum fil geldi üstüme geldi kaçtım o beni takip etti gölete düştüm sonra fil geldi üstüme oturdu osurdu öldüm :D

alttakine garrys mod :)

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Garrys mod u indirene kadar öldüm

Alttakine call of dut ye :D

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 canla öldüm

Alttakine koltuk ama donmeyen :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
dönmediği için çıldırıp öldüm

alttaki batman ama saçmalama
alttkine AK-47

AK 47 ile batman gibi 80 adamı burnum kanamadan öldürdüm arkaya doğru havalı bi şekilde yürürken ayağım takıldı demir parmaklığın sivriyerine kafam geçti ölmedim hastaneye giderken ambulans kaza yaptı AK-47 tetiklendi o karmaşada beynim 2. kez deşildi (abarttım :S)

Alttakine kürdan veriyorum :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
AK 47 ile batman gibi 80 adamı burnum kanamadan öldürdüm arkaya doğru havalı bi şekilde yürürken ayağım takıldı demir parmaklığın sivriyerine kafam geçti ölmedim hastaneye giderken ambulans kaza yaptı AK-47 tetiklendi o karmaşada beynim 2. kez deşildi (abarttım :S)

Alttakine kürdan veriyorum :D
abartmadın bazen çarpınca tetiklenebiliyor

kürdanla dişime takılan eti çıkartmaya çalışıyodum boğazıma kaçtı öldüm :D

alttakine lahmacun :D