KillAura Skripti

Bu da mı gol değil?

• Gol, olmuş.

• Tartışmalı

• Gol değil, olmamış.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

yineben

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu skripti belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.

Önce skriptten anlamayanlar için kodu açıklayayım; KillAura ile saldırı yapan kişiyi belirliyor, önce uyarıyor sonra basıyor kick'i. Oyuncu kick'e aldırmayıp killauraya devam ederse tempban atıyor. KillAura ile vuran arkadaşları log olarak ta kaydediyor ayrıca.

En azından deneyerekte eğlenebilirsiniz, rakamları felan değiştirin, kurcalayın nolcak. 10 tane zombiye normal dalın kick atmaz ama killaura ile dalın kick atar; denenmiştir, %100 facebook onaylıdır.

Kod:
on damage:
    attacker is a player
    spawn a bat 3 meters above the attacker
    apply invisibility 1 to spawned entity for 9 days
    set display name of last spawned entity to "%attacker%"

on damage of a bat:
    name of victim is "%attacker%":
        log "%attacker% KillAura ile tiklama yapti!" to "killaura/kayit"
        add 1 to {KA.tiklamasi.%attacker%}
        if {KA.tiklamasi.%attacker%} is equal to 2:
            send "&2%attacker%, &aeger hile kullaniyorsan bunun devami halinde banlanacaksin. Eger kullanmiyorsan bu mesaji gormezden gel.." to attacker
        if {KA.tiklamasi.%attacker%} is bigger than 2:
            kick attacker due to "Hile kullandigin tespit edildi! Birdahaki hatanda BANLANACAKSIN!"
            add 1 to {KA.kicklenmesi.%attacker%}
            clear {KA.tiklamasi.%attacker%}
            wait 5 ticks
            kill the victim
        if {KA.kicklenmesi.%attacker%} is bigger than 2:
            execute console command "/tempban %attacker% 1d"
            clear {KA.kicklenmesi.%attacker%}
        wait 3 seconds

on spawn:
    entity is a bat:
        wait 20 ticks
        kill bat
Açığı anlayan kişiler bunu açık açık mesajlarında yazmazlarsa oyuncular bu açığı bulamazlar diye düşünüyorum. Bilmiyorum, belki çoktan pluginlerle engellenmiştir bu hile, minecraftla ilgilenmeyeli çok oldu..

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kill auraların çoğu hayvanlara vurmuyor :?[DOUBLEPOST=1430134238,1430133214][/DOUBLEPOST]
Kill auraların çoğu hayvanlara vurmuyor :?
Mesala,şöyle bir şey yapabilirsin.bat yerine npc üretirsin oyuncu npcye vurursa kicklenir :?
Kod:
on npc left click:
 kick the player due to "&c[] &6Kill aura tespit edildi !"

yineben

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok denedim, ama skriptle maalesef olmuyor. Bunu java coderler nasıl yapamıyor anlamış değilim :S Süper javacı arkadaşlar var bu forumda, şunun npcli halini yazsalar ne güzel olurdu :alay:

Edit and add: Skript ile npc yaratamıyoruz :/ (Yani benim bildiğim) (En son citizensle yapmaya uğraşmıştım, olmadı)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bu skripti 1-2 hafta önce ben kodlamıştım zaten ama log sistemi eklememiştim onuda ekleyeceğim güzel fikir :D

Şu kodun yerine:
on spawn:
entity is a bat:
wait 20 ticks
kill bat

Anında hasar verebilirdin yarasaya. Ben öyle yapıyorum. Ve bu kullandığın kod sayesinde nerede yarasa varsa o yarasaları da öldürür.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Çok denedim, ama skriptle maalesef olmuyor. Bunu java coderler nasıl yapamıyor anlamış değilim :S Süper javacı arkadaşlar var bu forumda, şunun npcli halini yazsalar ne güzel olurdu :alay:

Edit and add: Skript ile npc yaratamıyoruz :/ (Yani benim bildiğim) (En son citizensle yapmaya uğraşmıştım, olmadı)
Artık oluyor ozamanda oluyordu çaktırma .d
Kod:
on damage:
  attacker is a player
      create a citizen named "Steve" at location of attacker
      create a citizen named "Steve1" at 3 meters above the attacker
          set citizen Steve nametag invisible
          set citizen Steve1 nametag invisible

on spawn:
    entity is a citizen
    wait 20 ticks
        delete citizen Steve
        delete citizen Steve1

on damage of a citizen:
    name of victim is "%attacker%"
         log "%attacker% kill aura ile tiklama yapti !" to "killaura/kayit"
        add 1 to {KA.tiklamasi.%attacker%}
        if {KA.tiklamasi.%attacker%} is equal to 2:
            send "&2%attacker%, &aeger hile kullaniyorsan bunun devami halinde banlanacaksin. Eger kullanmiyorsan bu mesaji gormezden gel.." to attacker
        if {KA.tiklamasi.%attacker%} is bigger than 2:
            kick attacker due to "Hile kullandigin tespit edildi! Birdahaki hatanda BANLANACAKSIN!"
            add 1 to {KA.kicklenmesi.%attacker%}
            wait 5 ticks
            kill the victim
        if {KA.kicklenmesi.%attacker%} is bigger than 2:
            execute console command "/tempban %attacker% 1d"
            clear {KA.kicklenmesi.%attacker%}
        wait 3 seconds

yineben

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğinin çalışıyorsa çok iyi yapmışlar ya, tek yapmak gereken create a bat yerine citizen yazmak, sonra al sana çalışan kill aura skripti :lol:. Dur hemen kodda bişiler yapimde tek çalışan killaura skriptini yazmış olayım B)

Oğlum bide niye oylamada olmamışı işaretliyonuz lan o kadar mı kötü mü:(

Edit: Vazgeçtim beyler bende zaten antiaura plugini var, ilgili arkadaşlar bat yerine citizen yazar kullanır zaten, hadi eyvallah :)

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yaratılıyor.

H

HardCore2

Ziyaretçi
Dediğinin çalışıyorsa çok iyi yapmışlar ya, tek yapmak gereken create a bat yerine citizen yazmak, sonra al sana çalışan kill aura skripti :lol:. Dur hemen kodda bişiler yapimde tek çalışan killaura skriptini yazmış olayım B)

Oğlum bide niye oylamada olmamışı işaretliyonuz lan o kadar mı kötü mü:(

Edit: Vazgeçtim beyler bende zaten antiaura plugini var, ilgili arkadaşlar bat yerine citizen yazar kullanır zaten, hadi eyvallah :)
kullanılabilirmi sence? kendi serverime eklemeyi düşünüyorum hiç hile kullanmadım bu güne kadar, hilesi olan bir arkadaş varsa gelsin denesin ya

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Engellemek basit, çoğu hile zaten görünmez MOB'lara vurmuyor üstüne üstlük sadece oyunculara vurması kolaylıkla yapılabilir.